Şu anda hangi tarayıcıyı neden kullanıyorsunuz?

Yer
Mercedes-AMG F1 Garajı
Yani merak ettim, ben Brave kullanıyorum. Eskiden Opera GX kullanıyordum, aşırı fazla RAM yiyordu, o yüzden hafif bir tarayıcı istedim. Aynı zamanda aşırı minimal arayüzü hoşuma gitti.

Brave gömülü AdBlock ve telefonla PC'deki oturumu senkronize etme özelliği çok işimi görüyor.

Edge kullanıyorum. Chrome'dan daha akıcı hissettiriyor bir de cihazı ilk aldığımda zaten sadece Edge ile gelmişti ondan alıştık vallahi kaymak gibi akıyor.

Masaüstünde hibbiki tarafından derlenmiş Chromium kullanıyorum, mobilde ise doğrudan Chrome tercih ediyorum. Sebebi tamamen düz mantık ve performans verimliliği.

LibreWolf. Gizlilik odaklı yapısı ve Firefox'a göre daha temiz gelmesi nedeniyle kullanıyorum. Telefonda ise Brave kullanıyorum, çünkü en iyi deneyimi Brave ile alıyorum. Mobilde Firefox tabanı pek istediğim verimi veremiyor maalesef. Ancak bilgisayarda Firefox tabanlı tarayıcılar uBlock Origin gibi eklentileri tam teşekküllü desteklediği için bir numaralı tercihimdir.

PC'de Firefox kullanıyorum, akıcı olduğunu ve güzel bir tasarıma sahip olduğunu düşünüyorum. Mobil'de Brave kullanıyorum, daha pratik geliyor.

17-18 yıldır her yerde Firefox kullanıyorum, güncel olarak manifest v2 meselesi kullanmaya devam ediyor olmamdaki en büyük etken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…