Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

felina

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, bir gündür internet yoktu. İnternet ekibi gelip halletti kablosuzda hiçbir sıkıntı yok her siteye giriyorum. Ancak kablolu bağlantıda yani bilgisayarda internetim var olarak görünüyor. YouTube, Instagram gibi sitelere girebilirken; Twitter, Reddit, TikTok gibi çoğu siteye giremiyorum. Güvenli internet açık değil, Turkcell Superonline kullanıyorum. Google, Cloudflare DNS'lerini denedim, işe yaramadı.

Çözüm
Arkadaşlar çok garip bir sorun ama hallettim sanırım. Evde ayrı bir Access Point vardı onun modeme giden kablosunu çektim geri taktım ve garip şekilde düzeldi, üstüne Access Point'i sıfırladım. :D Şu anlık bir sıkıntı yok umarım tekrarlanmaz.
Arkadaşlar çok garip bir sorun ama hallettim sanırım. Evde ayrı bir Access Point vardı onun modeme giden kablosunu çektim geri taktım ve garip şekilde düzeldi, üstüne Access Point'i sıfırladım. :D Şu anlık bir sıkıntı yok umarım tekrarlanmaz.

Çözüm