Setro
Uzman
Merhabalar. 3 Gündür Discord'da sesli sohbette pingim 32 değerlerinde iken bir anda 600-700'lere fırlıyor (Ben sesli sohbetten gir çık yapana kadar düzelmiyor). Fotoğraflar, emojiler vs. hiç yüklenmiyor (Bunu da direkt Discord'u aç kapat yaparak çözüyorum sonra tekrar bozuluyor). Onun haricinde Twitter, YouTube gibi platformlarda da resimler vs. yüklenmiyor. YouTube'da videoların kapak fotoğrafları da gözükmüyor (Bunun için de tarayıcımı aç kapat yapıyorum öyle düzeliyor, Discord gibi sonra tekrardan bozuluyor). Superonline Fiber 1000 mbps kullanıyorum. 3 gündür müşteri hizmetlerini arıyorum sürekli geçiştiriyorlar. İlk gün bir sorun olmadığını, kayıt açıldığını, sorunun teknik bir sorun olduğunu ve teknik ekibin bana dönüş yapacağı söylendi (Geri dönüş yapılmadı). 2. Gün aradığımda "Değerleriniz normal, kanal iyileştirmesi yapıldı." dendi fakat sorunum 1 tık bile çözülmedi. Bugün aradığımda ise adıma açılan bir kayıt olmadığını, modem güncellemesi yapıldığı söylendi fakat sorunum aynı devam ediyor. Yarın tekrar arayıp eve teknik ekip çağırmayı düşünüyorum. Sorunum tekrar düzelmezse aboneliğimi iptal ettirip Türknet'e geçiş yapmayı düşünüyorum. Benim atladığım bir şey var mı? Sorun tam olarak neyden kaynaklı?
Not: Discord'a GoodbyeDPI ile giriş yapıyorum.
Denediğim çözümler:
Not: Discord'a GoodbyeDPI ile giriş yapıyorum.
Denediğim çözümler:
- Modemi aç kapat yapmak (Çok kez)
- Bilgisayarı aç kapat yapmak (Çok kez)
- Modemdeki kabloları çıkartıp tekrar takmak
- GoodbyeDPI sürümü değiştirmek
- Ethernet kablosunu kontrol etmek (Bir sorun göremedim)
- Ethernet yerine Wi-Fi ile bağlanmak
Son düzenleyen: Moderatör: