Setro
Uzman
@Astrea Virgo Hocam normalde böyle bir sorun yoktu neden modemde bir sorun olsun ki? Anlamadım tam olarak
Size verdikleri modem 1000 Mbps'i zaten işleyemiyor. Teknik donanımı yetersiz kalıyor. Ek olarak operatör bazlı sorun varsa açtıracağınız destek kaydınız incelenip çözüme varıldığında web içeriklerinin geç yüklenmesi sorunu düzelir ancak ping problemleriniz ortadan kalkmaz.Hocam normalde böyle bir sorun yoktu neden modemde bir sorun olsun ki?
Ping problemi nasıl çözülecek peki?Size verdikleri modem 1000 Mbps'i zaten işleyemiyor. Teknik donanımı yetersiz kalıyor. Ek olarak operatör bazlı sorun varsa açtıracağınız destek kaydınız incelenip çözüme varıldığında web içeriklerinin geç yüklenmesi sorunu düzelir ancak ping problemleriniz ortadan kalkmaz.
Yukarıda yazdığım mesajları baştan sona yeniden okursanız, demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. Yarın destek kaydını oluşturun. Teknik ekip gelsin. Gelişmeleri teker teker bize aktarırsanız, size daha iyi yardımcı olabiliriz.Ping problemi nasıl çözülecek peki?
Daha iyi bir modem alsak düzelir mi?
Anladım, gelişmeleri aktaracağımYukarıda yazdığım mesajları baştan sona yeniden okursanız, demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. Yarın destek kaydını oluşturun. Teknik ekip gelsin. Gelişmeleri teker teker bize aktarırsanız, size daha iyi yardımcı olabiliriz.
İlk adımda ek yapılmasına izin vermeyin derken neyi kastettiniz?Destek kaydı açılmadan işlem yapılmaz. Teknik ekibin evinizde fiber kablonun sinyalini ölçmekten başka yapabileceği bir şey yok. En kötü ihtimalle yeni modem satmaya çalışacaklardır ancak bu tarz tuzaklara kanmayın. Kabloda kırık veya yıpranma varsa binadaki fiber dolabından dairenize yeni optik kablo çekeceklerdir. Mümkünse ilk adımda ek yapılmasına izin vermeyin, bakır kablo gibi yabana atılacak bir iş değildir çünkü fiber optik kablonun sonlandırılması yapılırken en ince işçilik gerektirir ve sadece o kablo görünen kısımdan değil başka yerlerden de hasar görmüş olabilir.
Eki Görüntüle 179074
Evet.
Evet, daha öncede söylediğim gibi Superonline bayisinin verdiği çöp modeme sizde katlanamamışsınız ki değiştirme gereği duymuşsunuz.
Modemi değiştirirse sorun %100 çözülür diye bir söylem izah etmedim. 1000 Mbps'i modeme 3-4 cihaz bağlıyken neden verimli kullanamayacağını açıkladım.
Konuyla ilgili bir rehber vardı. Eğer bu yöntem iş görmezse başka bir VPN ile kullanmaya devam edebilir.DPI için kullandığımız programlarda bir ayar değiştirerek çözülecek.
Evet, daha öncede söylediğim gibi Superonline bayisinin verdiği çöp modeme sizde katlanamamışsınız ki değiştirme gereği duymuşsunuz.
Modemi değiştirirse sorun %100 çözülür diye bir söylem izah etmedim. 1000 Mbps'i modeme 3-4 cihaz bağlıyken neden verimli kullanamayacağını açıkladım.
Konuyla ilgili bir rehber vardı. Eğer bu yöntem iş görmezse başka bir VPN ile kullanmaya devam edebilir.