Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 3
Su içmek.
seeraddar
Yetkin
2-3 litreden az değildir.
ByRedp
Uzman
Son 1 haftadır sürekli susuyorum. Dudaklarım, ağzım kupkuru. Genelde yemek yerken ekmek kullandıktan hemen sonra oluyor. Buna iyi gelen bir şey var mı?
Hocam kan değerlerinize baktırın derim diyabet olabilir ve aç karnına gidin kan şekeriniz daha doğru çıkar.
Physic
Üstün
Ben de arada oluyor. Bazen gün içinde su içmeye doyamıyorum ama dediğim gibi ayda bir kere falan olur. Düzenli olarak zaten günlük 2.5 litreye yakın içiyorum.
Ağız kuruluğu evde kalorifer petekleri var ise üstüne su koyun. Ben yapmadığım zaman sabah kalktığımda ağzım kupkuru oluyor. Gün içinde de aynı.
Ağız kuruluğu evde kalorifer petekleri var ise üstüne su koyun. Ben yapmadığım zaman sabah kalktığımda ağzım kupkuru oluyor. Gün içinde de aynı.
Diyabetin birden fazla belirtisi oluyor genelde. Ama yine de kontrolde fayda var.Hocam kan değerlerinize baktırın derim diyabet olabilir ve aç karnına gidin kan şekeriniz daha doğru çıkar.
Kan tahlili yaptırın diyabet yani şeker olabilir.Son 1 haftadır sürekli susuyorum. Dudaklarım, ağzım kupkuru. Genelde yemek yerken ekmek kullandıktan hemen sonra oluyor. Buna iyi gelen bir şey var mı?
seeraddar
Yetkin
Çok tuz kullanırım.Su alımından ziyade tuz alımınız ne alemde? Tuz vücutta su tutumuna sebep olur. Sürekli terleyerek vücuttaki suyu atıyorsanız çok az tuz tüketiyor olabilirsiniz o yüzden susuz kalıyorsunuzdur.