Breton

Başarılı
Merhaba, geçenlerde Samsung Tab A9+ almıştım ve dün kargo bana teslim etti fakat oyun testi yapayım dedim, oyunda Switch'i hareket ettirirken öbür parmağımla oyunda etrafı görmek için sağ sola hareket ettirdiğimde Switch kendi kendine bırakılıyor. Kulaklık veya şarja taktığımda sorun düzeliyor. Sizce bir sonraki gelecek güncellemede düzeltilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılımsal ise düzelme ihtimali var ama yukarıdaki arkadaşın dediği gibi Samsung Members'ta konu açıp destek istemeniz lazım. Onun dışında donanımsal ise yazılım ile düzelmez.

Sağolun Samsung membersten konuyu açacağım.

Samsung Members'ta konu açın aynı sorunu. Yaşayan birçok kişi çıkarsa güncelleme yayınlanır. Yoksa daha çok beklersiniz.

Sizce donanımsal bir sorun mudur? aynı sorunu yaşayan fazla kişi var. Ben kablolu kulaklık taktığımda düzeldiği için donanımsal olduğunu sanmıyorum

Sağ olun Samsung membersten konuyu açacağım.

Sizce donanımsal bir sorun mudur? Aynı sorunu yaşayan fazla kişi var. Ben kablolu kulaklık taktığımda düzeldiği için donanımsal olduğunu sanmıyorum.

Bazı konularda multi-touch problemi olduğunu söylemişler. Büyük ihtimal yazılımsal bir sorun. Sizde dile getirin. Belki bir çözümü vardır veya bir sonraki yazılım güncellemesiyle sorunu giderebilirler.

Bugün satın aldım bende bu sorun olur mu acaba?

Olabilir de olmayabilir de. Sizde birkaç test yapmanızı öneririm. Bu testler birden fazla parmağınızı aynı anda kullandığınızda sorun çıkarsa sizde de vardır.

Bazı konularda multi-touch problemi olduğunu söylemişler. Büyük ihtimal yazılımsal bir sorun. Sizde dile getirin. Belki bir çözümü vardır veya bir sonraki yazılım güncellemesiyle sorunu giderebilirler.

Olabilir de olmayabilir de. Sizde birkaç test yapmanızı öneririm. Bu testler birden fazla parmağınızı aynı anda kullandığınızda sorun çıkarsa sizde de vardır.
kulaklık veya sarja bağlıyınca çözülüyormuş diyorlar umarım olmaz.

Merhaba, geçenlerde Samsung Tab A9+ almıştım ve dün kargo bana teslim etti fakat oyun testi yapayım dedim, oyunda Switch'i hareket ettirirken öbür parmağımla oyunda etrafı görmek için sağ sola hareket ettirdiğimde Switch kendi kendine bırakılıyor. Kulaklık veya şarja taktığımda sorun düzeliyor. Sizce bir sonraki gelecek güncellemede düzeltilir mi?
Selamlar hocam acaba sorunu çözdünüz mü bende de var o sorun ama kulaklık takınca sorun çözülüyor siz çözebildinizmi?

Son düzenleme:
Selam hocam acaba sorunu çözdünüz mü bende de var o sorun ama kulaklık takınca sorun çözülüyor siz çözebildiniz mi?

Hayır çözemedim hocam büyük ihtimalle yazılımdan kaynaklı bidahaki güncellemede düzeltirler umarım.

Ben desteğe yazdım hocam beni müşteri temsilcisine bağlayıp sorunu anlatmamı istediler ve raporu ana merkeze yolladılar.

Son düzenleme:
Hayır çözemedim hocam büyük ihtimalle yazılımdan kaynaklı bidahaki güncellemede düzeltirler umarım.

Ben desteğe yazdım hocam beni müşteri temsilcisine bağlayıp sorunu anlatmamı istediler ve raporu ana merkeze yolladılar.
tamam hocam eğer dönüş yaparlarsa gene konuya yazarmısınız.

Oldukca fazla kisi yasamaya basladiysa yuksek ihtimal yazilimsal bir sorundur ancak dikkat etmekte fayda var. Ghost touch cok can sikar ve genelde kullandikca ilerleyen ciddi bir problem oluyor, cozumu da genelde ekrani tamamen degistirmek oluyor zira sadece digitizer degistirmek ile cogu kisi ugrasmaz. Bu yuzden yazilimsal cozum bulamazsaniz, iade, degisim veya garanti gibi haklarinizi derhal kullanin.