Kim demiş peygamberin Tanrı elçisi olduğunu? Sanıyorum nereye gittiğimi anlayabiliyorsun. Sadece birbirini destekleyen şeyler kanıt olmaz. Din - peygamber - Tanrı üçlüsü kısır döngüdür. Birbirlerini desteklerler. İnsan aklı çok fena.
Günlük hayatta bazı olan olayları hatırla mesela Tanrı ne yaptığımızı hatta tüm hayatımızı görüyor deprem ve benzer doğal afetler insan eliyle olmuyor Allah'ın yarattığı dünya da kendiliğinden oluyor.
Eğer o zaman yaşasaydık belki tamamen inanmış olabilirdik ama artık hiçbir dinden kanıt gelmiyor. Ayrıca hayır, ateist değilim ama belli gerçekler var. İsa bana gelip konuşsaydı belki tamamen inanırdım
Zaman makinesi icat edilince hepimiz öğreneceğiz belki hiç icat edilmeyecek Tanrı varlığını kanıtlanmasını istemiyor. Unutmayın kıyamet fay kırılınca olacak deprem gibidir gelecek ile geçmişi hiç kimse tahmin edemez Tanrı varlığını kanıtlayacak veya kanıtlanacak.
Odin hakkında da kitaplar okuyabilirsin. Bu onu gerçek mi yapıyor?
Daha çok kanıtım var Tanrı'nın gerçek olduğunun kanıtları dini kitaplar neden okumuyorsunuz sadece kuran okumayın tevrat incil ve zebur gibi dinlerin kitaplarını okuyun.
Son düzenleme: