Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
2
Yer
Denizli
Belki var, belki yok bilemeyiz. Olsaydı Afrika'ya ve Filistin'e yardım etmez miydi veya gökten Türkiye'ye para yağmaz mıydı? Belki de Afrika'daki ve Filistin'deki insanlar bunları hak ediyordur ve ceza olarak yapıyordur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Belki var, belki yok bilemeyiz. Olsaydı Afrika'ya ve Filistin'e yardım etmez miydi veya gökten Türkiye'ye para yağmaz mıydı? Belki de Afrika'daki ve Filistin'deki insanlar bunları hak ediyordur ve ceza olarak yapıyordur?
Bence yoktur, varsa dahi ruh hastasıdır.

Ben agnostiğim dolayısıyla bilemeyiz diyorum.
@1247 Hocamın gözlemine kesin gözüyle bakıyorum artık. :D
1744632331422.webp

Kişisel algılamayın ama Recep beyin düz kullanıcı gibi yapay zeka atadığını düşünmeye başladım. Sürekli şu alınır mı? Bu fiyatını hak eder mi? Gibi sorular soruyorsunuz. Ama hiç ürün aldığınızı gösterecek yeni konular görmedim. Atıyorum Asus laptop aldınız ve bunda yaşadığınız sorunlar gibi.

Benzer şeyi arada FPS düşmesi sorunu yaşıyorum ve Wolfteam oynarken sorun yaşıyorum yazan hesapda da düşünüyorum.

Kafa patlattım böyle bir şey yapmış olsa niye yapar diye, herhalde forumun aktifliğinin artması için olabilir. Forumda insanlara yardım edenler olsa da, sürekli değil aynı sosyal medya kullanır gibi arada 1-2 saat ayırıp yapıyorlar. Bu olmasın diye de açıkcası bot hesaplar veya kendi yan hesapları da olabilir kullanıyorlar gibi geliyor. Bir de SEO'ya katkısı olabilir bilemedim.

Açılan konular da nedense bu düşüncemi destekliyor gibi geldi bilemiyorum.

Ben Tanri'ya inaniyorum, dinlere inanmiyorum. Insanlara bugun bile henuz tam olarak sinirlarini ve isleyisini bilmedigimiz bir beyin vermis. Bununla birlikte gelen bir bilinc ve irade durumu var. Herhangi birisine veya gruba farkli bir ayricalik tanimasina gerek yok boyle bir organ varken. Insanlik da aklini kullansin o zaman.

Bunun için kutsal kitaplar dışında Felsefe'nin derinliklerine inmek lazım ben şimdi buraya yazsam bir kitap dolusu yazı çıkar üşendim bu yüzden ama benim inancım bu şekilde ben tanrıyı var olarak kabul ediyorum çünkü tanrı yoksa bana bir şey olmaz eğer tanrı varsa ki ben buna inanarak yaşadıysam bana yine bir şey olmaz çünkü onun varlığına inanıyorum bu yüzden kendini riske atmıyorum. Ama felsefi konudan bakarsak işler orada çok değişiyor işte.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsan yaşamı değersizdir. İnsanı değerli yapan şey paramı? İster 1 milyon doların olsun değersizsin. Herşey aldatmaca hepimiz öleceğiz günün sonunda. Biz tanrıya itaat etmek için yaratıldık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.