Gelmiş yine Müslüman'lara gülücük atıp aşağılayan kişiler.
Tatlı su Müslüman'ları ile dalga geçmek dışında yapabileceğimiz bir şey yok maalesef. :)

gerçek İslam'ı görseler kaçacak delik ararlar, 7/24 dinine göre günah işler. Ama konu içmeye, zinaya gelince ahlak bekçisi kesilirler.

@everythink cevap veremeyeceksen, "yav bunlar da Müslüman'lar ile dalga geçiyor" deme bari.

Son düzenleme:
Bir gece panikatak ve anksiyete krizim tutmuştu berbat haldeydim kuran dinleyince Allah'a olan inancım daha da arttı içim huzur doldu başka hiç ses hiçbir müzik bu etkiyi yapamadı.

Aynı etkiyi müzik dinleyince yaşıyorum bende. Tamamen psikolojik.

Aynı etkiyi müzik dinleyince yaşıyorum bende. Tamamen psikolojik.

Bilmiyorum diğerlerinde etki olmadı aynı hissi kuran okuyunca da yaşıyorumda bir fikrimi belirttim diye gülmek ne alaka onu anlamadım başkalarına saygı duymadan kendi fikirlerine saygı beklemekte ayrı bir komedi.

@1151 neyine cevap vereyim? Cevap verilebilecek şey yazmış mısın? Bir oku bakayım. Mesajında "tatlı su Müslümanları" deyip geçmişsin. Hani tartışılacak bir yazı olsa güzel tartışırım, merak etme. Ayrıca sana orada ne yazmamı bekliyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
@1151 neyine cevap vereyim? Cevap verilebilecek şey yazmış mısın? Bir oku bakayım. Mesajında "tatlı su Müslümanları" deyip geçmişsin. Hani tartışılacak bir yazı olsa güzel tartışırım, merak etme. Ayrıca sana orada ne yazmamı bekliyorsun?
Allahınızın adını verdim virgül, nokta. Bunlar Türkçenin güzellikleri, nimetleri bunlar.

Mesajı anladığından emin değilim. Fakat, cevap verememen şunu gösterir; "Evet, tatlı su Müslüman'ları böyle oluyor genelde. Bunu da reddetmiyorum" demiş olursun.

Kutsal zannedilen kitaplari okuyunca illa ki sacma sapan, cocuklarin bile totosuyla gulecegi bir yere rastliyorum. Milyarlarca insanin ayni seye koru korune inanmasi akil tutulmasi gercekten. Sadece muslumanlar ozelinde degil, hristiyanlar, yahudiler diye uzar gider.

Tanriya uzun suredir ihtiyacim yok, hayali varliklara dayanmak yerine kendi kendime yetebilmeyi ogrendim.