Bu da narsistlik, mutlu oluyon bundan aslında
Detaylar
Kim cevapladı?Bir Tanrıya zaten yakışan şey kibir değil mi?"Allah zikredilmek ister" narsistlik değil mi?
Zikretmek: Sözünü etmek
Geraltın kılıcı 48
Üstün
"İtaat" neden edeceğiz? Türkiye, Laik bir ülke bu sebeple her dine karşı samimi ilkelere sahip.
- Makaleler
- 1
Dinlerin olayı bu değil mi?"İtaat" neden edeceğiz? Türkiye, Laik bir ülke bu sebeple her dine karşı samimi ilkelere sahip.
Geraltın kılıcı 48
Üstün
Bu da narsistlik, mutlu oluyon bundan aslında. Bi' farklı sensin ehe, dr. House seni.
Efendim, doğru söylüyorsunuz. Sonucunda en zeki veya en güçlü insan bile olsam "En iyisi ben değilim. Eminim ki benden daha iyisi çıkacak." diye düşünür ve mutlu olurum.
Efendim, kibir şeytana yakışandır. Şeytan adaletsizliği temsil eder. Tanrı mutlak adaletin temsilcisidir.
Efendim, dediğiniz gibi dinler "itaat" etmek için var.
Son düzenleme:
Şeytana yakışan kibir kötü anlamda kullanılan sıfat. Allahın kibri(mütekebbirlik) sıfatı kendini beğenmişliği değil yüceliği ve ululuğu temsil ediyor. Azametli bir varlık.Efendim, kibir şeytana yakışandır. Şeytan adaletsizliği temsil eder. Tanrı mutlak adaletin temsilcisidir.
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Açık açık Allah’a narsist diyorsun senle tartıştığım süreye yazık talibandan daha tehlikelisin
Allahın kibri ile senin narsizmin bir değil. Allah narsist değil, mütekebbir. Bu onun sıfatı. Ulu ve yüce, azametli. Kendini beğenmiş değil. Bunu defalarca yazıyorum ama sen pek anlayacak gibi değilsin.Açık açık Allah’a narsist diyorsun senle tartıştığım süreye yazık talibandan daha tehlikelisin![]()
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Ben zaten Müslümanların Allah’ının narsist, intikam duygusu ile varolan, egolu, anlaşılmaz, çeşitli fanteziler yaşayan. Bir tanrı olduğunu biliyordum ama ilk defa bunu bir Müslodan duydumAllah senin sandığın gibi bir varlık çıkmayınca üzüldün mü yoksaSana daha Allahın gökte olduğunu söyleyecektim ama.
Allah narsist değil, intikam duygusu ile varolmamış, egolu değil, anlaşılmaz değil, çeşitli fantaziler haşa yaşamıyor. Sanırım birileri yine popüler kanallardan videolar izlemiş. Tamam kardeşim, Allah narsistBen zaten Müslümanların Allah’ının narsist, intikam duygusu ile varolan, egolu, anlaşılmaz, çeşitli fanteziler yaşayan. Bir tanrı olduğunu biliyordum ama ilk defa bunu bir Müslodan duydum![]()
Yeni konular
-
-
-
Rehber Debootstrap ile tamamen SNAP'siz Ubuntu 26.04 LTS kurulumu
- Grace Peace Homelander
-
-
-
-
-