Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amazon tarafından değil ASRock tarafından kandırılmışsınız. Saçma sapan satıcılardan alırsanız böyle olur, müşteri hizmetleri iade sağlayabileceğini söylemiş zaten. İade edip başka satıcıdan alın.
ASRock, markanın yani üreticinin adı. Ama siz bilirsiniz...
1742802408631.webp

Ortada karıştırılan 2 ürün var. Suçu alıcıya yüklemek nedir? Kendinizi komik duruma düşürmeyin.

@eksidendi size yanlış ürün gönderildikten sonra ürünün stoğu bitmiş. Alıcı olarak sizin yapacağınız tek şey ürünü iade etmek. Ürün stoğa gelirse tekrar satın alabilirsiniz. Amazon kendi satıcısı stoğunda olmayan bir ürün için değişim kararı veremez.

Direkt Amazon ile irtibata geçiniz.

@eksidendi size yanlış ürün gönderildikten sonra ürünün stoğu bitmiş. Alıcı olarak sizin yapacağınız tek şey ürünü iade etmek. Ürün stoğa gelirse tekrar satın alabilirsiniz. Amazon kendi satıcısı stoğunda olmayan bir ürün için değişim kararı veremez.
Hocam 1 ay iade sürem var benim acelem yok zaten kartı dün aldım koydum kenara en ekren bayramdan sonra takardım sisteme, bugün arkadaşım aynısından almak isteyince uyandım farklı ürün geldiğine dün fark etmemiştim bile, hatta kalsa bile dert değil kullanırım da adamlar bildiğin bu ürün bu fiyata düştü %18 indirim kampanyalı diye müşteriyi yanıltıyor bi hakkım var mı konu ile alakalı merak ettim.

Hocam 1 ay iade sürem var benim acelem yok zaten kartı dün aldım koydum kenara en ekren bayramdan sonra takardım sisteme, bugün arkadaşım aynısından almak isteyince uyandım farklı ürün geldiğine dün fark etmemiştim bile, hatta kalsa bile dert değil kullanırım da adamlar bildiğin bu ürün bu fiyata düştü %18 indirim kampanyalı diye müşteriyi yanıltıyor bi hakkım var mı konu ile alakalı merak ettim.
İlk resimde irtibatta olduğunuz kişi Amazon değil diye tahmin ediyorum; satıcı ile irtibattasınız sanırım. Direkt Amazon'la iletişim kurun.

Amazon'dan çok sık alışveriş yapan birisiyim benzer bir olay benim de başıma geldi. Size birkaç sorum var.

1) Satıcı amazon mu?
2) Ürünün satış resminde hangi ürünün resmi var?
3) Fatura nasıl kesilmiş?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.