- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?ASRock, markanın yani üreticinin adı. Ama siz bilirsiniz...Amazon tarafından değil ASRock tarafından kandırılmışsınız. Saçma sapan satıcılardan alırsanız böyle olur, müşteri hizmetleri iade sağlayabileceğini söylemiş zaten. İade edip başka satıcıdan alın.
Deniz744
Başarılı
Şu ürünün linkini atar mısınız hocam bir.
Hocam indirimde diye bu ürünü gösteriyorlar, müşteri olarak yanıltma var ben steel legend olmadığını bilsem bu ürünü almazdım fakat bildiğin yanlış yönlendirme var.
Ortada karıştırılan 2 ürün var. Suçu alıcıya yüklemek nedir? Kendinizi komik duruma düşürmeyin.
www.asrock.com
www.asrock.com
www.epey.com
@eksidendi size yanlış ürün gönderildikten sonra ürünün stoğu bitmiş. Alıcı olarak sizin yapacağınız tek şey ürünü iade etmek. Ürün stoğa gelirse tekrar satın alabilirsiniz. Amazon kendi satıcısı stoğunda olmayan bir ürün için değişim kararı veremez.
ASRock X870 Steel Legend WiFi
Supports AMD Ryzen™ 9000, 8000 and 7000 Series Processors<br />14+2+1 Phase Power Design, 80A Dr.MOS for VCore+SOC<br />4 x DDR5 DIMMs, Supports Dual Channel, up to 8000+ (OC)<br />1 PCIe 5.0 x16, 1 PCIe 4.0 x16<br />Graphics Output Options: 2 USB4 Type-C, 1 HDMI<br />Realtek ALC4082 7.1 CH HD...
ASRock X870 Pro RS WiFi
Supports AMD Ryzen™ 9000, 8000 and 7000 Series Processors; 14+2+1 Phase Power Design, 80A Dr.MOS for VCore+SOC; 4 x DDR5 DIMMs, Supports Dual Channel, up to 8000+ (OC); 1 PCIe 5.0 x16, 1 PCIe 4.0 x16; Graphics Output Options: 2 USB4 Type-C, 1 HDMI; Realtek ALC1220 7.1 CH HD Audio Codec, Nahimic...
ASRock X870 Pro RS WiFi - ASRock X870 Steel Legend WiFi Karşılaştırması - Epey
Epey - ASRock X870 Pro RS WiFi - ASRock X870 Steel Legend WiFi özellik ve fiyat karşılaştırması
@eksidendi size yanlış ürün gönderildikten sonra ürünün stoğu bitmiş. Alıcı olarak sizin yapacağınız tek şey ürünü iade etmek. Ürün stoğa gelirse tekrar satın alabilirsiniz. Amazon kendi satıcısı stoğunda olmayan bir ürün için değişim kararı veremez.
Hocam 1 ay iade sürem var benim acelem yok zaten kartı dün aldım koydum kenara en ekren bayramdan sonra takardım sisteme, bugün arkadaşım aynısından almak isteyince uyandım farklı ürün geldiğine dün fark etmemiştim bile, hatta kalsa bile dert değil kullanırım da adamlar bildiğin bu ürün bu fiyata düştü %18 indirim kampanyalı diye müşteriyi yanıltıyor bi hakkım var mı konu ile alakalı merak ettim.@eksidendi size yanlış ürün gönderildikten sonra ürünün stoğu bitmiş. Alıcı olarak sizin yapacağınız tek şey ürünü iade etmek. Ürün stoğa gelirse tekrar satın alabilirsiniz. Amazon kendi satıcısı stoğunda olmayan bir ürün için değişim kararı veremez.
İlk resimde irtibatta olduğunuz kişi Amazon değil diye tahmin ediyorum; satıcı ile irtibattasınız sanırım. Direkt Amazon'la iletişim kurun.Hocam 1 ay iade sürem var benim acelem yok zaten kartı dün aldım koydum kenara en ekren bayramdan sonra takardım sisteme, bugün arkadaşım aynısından almak isteyince uyandım farklı ürün geldiğine dün fark etmemiştim bile, hatta kalsa bile dert değil kullanırım da adamlar bildiğin bu ürün bu fiyata düştü %18 indirim kampanyalı diye müşteriyi yanıltıyor bi hakkım var mı konu ile alakalı merak ettim.
seneskilic
Becerikli
Amazon'dan çok sık alışveriş yapan birisiyim benzer bir olay benim de başıma geldi. Size birkaç sorum var.
1) Satıcı amazon mu?
2) Ürünün satış resminde hangi ürünün resmi var?
3) Fatura nasıl kesilmiş?
1) Satıcı amazon mu?
2) Ürünün satış resminde hangi ürünün resmi var?
3) Fatura nasıl kesilmiş?
DarthGorsoy
Bilgin
Ne aldiysan onu göndermeleri gerekir.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası