Siyaset haberi yapmam bende hocam. Oyun Haberi, Transfer-Futbol haberleri, inceleme haberleri, teknoloji haberleri vs yaparım.

Öyle saçma bir şey yok. Haber sitesi yapacaksan siyasette paylaşacaksın. İHA, AA, DHA... Eğer başına bir şey gelirse, haberin sonunda kaynak belirteceğin, olayın ucu sana dokunmaz.

o zaman üyelik almak adına biraz daha para biriktireyim hocam...

En mantıklısı. Onlardan bir tanesi üyelik ücretini 12 aylık peşin alıyordu, iyice araştır sonra ortada kalma... Ama en azından domaini al kalsın kenarda, belki sen bunlara para biriktireyim derken domain olayına da zam gelir falan.

Siteye haber girmeyi, silmeyi, editlemeyi denersin. Tecrübe olur.

Arkadaşlar aklımda bir haber sitesi kurma fikri var. Birkaç yere reklam verip haber sitemi duyurabilirim diye düşünüyorum. Mantıklı bir fikir mi sizce? Tarafsız bir şekilde haberleri sitede yayınlayıp haber takip eden insanlara sunmak istiyorum.

Bence tarafsız varlık olmaz.

Her gecenin sabahı olmaz, bu ülkede bu işlere girilmez.

Bunlar dışarıda olduğuna göre, girilebilir. Kesinlikle iktidar çok fazla özgürlüğümüze karışıyor ama dikkatli olunursa, bu arkadaşlar gibi içeri girmezsin. Ek olarak, tabii ki ufak tefek soruşturma veya dava açılıyor ama bir şey olmuyor. Geçenlerde bizim belediye başkanı, iktidara dava açmıştı ve bununla ilgili bir kamuoyu paylaşımını Instagram'da yapmıştı. Yorumlarda bir Rus hesap, Rusça bir şekilde 'bizim ülkede belediye başkanı böyle bir şey desin, 2 gün sonra cesedi bulunur' demişti. Özgürlüğümüzün yavaş yavaş elimizden gittiğini kimse inkar edemez ama şu anlık iyi günlerimiz sayılır.

Yani, insanın içindeki duygular ve hisler öyle ya da böyle her konuyu ikiye bölersek, hiçbir zaman %50 %50 arada kalmaz. Sallıyorum, örnek olsun: Mağazada iki ceket arasında mı kaldın? İkisine de %50 %50 oranında kararsız değilsin. Birine için daha çok kaynıyordur ama diğerine de tamamen boş değilsindir. Bu da %70 %30 gibi bir şey olur. Ha, bu benim düşüncem, evrensel değildir. Bana göre böyledir; yaşadığım ve gördüğüm kadarıyla herhangi bir konuda tamamen tarafsız kimseyi görmedim.