CheeZz_MaN

Uzman
Techno Spark 8C telefonum var ve internette baktığımda NFC özelliğinin olduğunu gördüm ama yine de sormak istedim çünkü Tosla'dan kimliğimi göstermem gerek ama bana NFC desteklemiyor dedi. Techno Spark 8C'de NFC var mı? NFC varsa nasıl açılır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlar, bağlantılar, kablosuz bağlantılar, NFC. Orada varsa vardır. Başka yerden açılıyor olabileceğini sanmıyorum.
Techno Spark 8C telefonum var ve internette baktığımda NFC özelliğinin olduğunu gördüm ama yine de sormak istedim çünkü Tosla'dan kimliğimi göstermem gerek ama bana NFC desteklemiyor dedi. Techno Spark 8C'de NFC var mı? NFC varsa nasıl açılır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Techno firması yalanlarıyla meşhur. Ben 6 GO kullanırken sözde NFC vardı Wi-Fi 6 falan filan vardı Android 12 falan alacaktı hepsi sözde kaldı. NFC desteklemiyor.

Wi-Fi 4 var mış onda ve GO cihazlarda fazla güncelleme verilmiyor. Alan da çok yok.
Biliyorum zaten. Aldığım zaman telefonu araştırmamıştım ve Teknosa çalışanı deli gibi övmüştü. Teknosa çalışanlarına hatta genel olarak çalışanlara güvenmeyin.