Moderasyon ekibi çok adaletsiz. Mesela, ben ifade spamı yapmadım bir arkadaşın yorumuna katılmadım ve beğenmedim ifadesi attım, arkadaş da 6-7 mesajıma beğenmedim ifadesi attı ben de raporladım, adamlar bana 1 yıl ifade yasağı verdiler, karşı tarafa ceza verdiler mi bilmiyorum, profili kapalı haliyle göremiyorum, nedenini sorduğumda da 13 tane ifade yasağı için normal bir ceza yazmışlar, yahu yapmadığım bir şeyden niye ceza veriyorsunuz ki, daha önce yedim diye falan
? Çok saçma.
Detaylar
Kim cevapladı?TinerciYasin
Başarılı
Hepsi ordan burdan duyma bilgilerle bir şeyler diyorlar ezbere konuşuyolar ondan teknik anlamda konu açmıyorum forumda.Eskiden bu kadar yeniyetme bilgisiz yokken güzeldi orası. Şimdi moderasyon ekibi de yeni üyeler de bilgisiz. Adamın biri gelip işlemci testi için FurMark önermişti.
- Makaleler
- 9
Yeşilli beyazlı forumu bende bırakacağım.
AhmetBurak
Başarılı
Bu sosyal açıldığından beridir buradayım. Diğer yeşil yerde haksız yere 2037'e kadar ban yedim. En ufak şeye haksız ban yiyordum bende modlara sövdüm.
PC çözüçü değil mi o? Puhaha ulan adamı raporladım, mesajda ''Iste gor'' yazmıştı. Moderatör ''ingilizce klavye kullanıyor olabilir'' yazdı. Lan beynim almıyor, o yazdığı mesajdan önce ve sonra ö içeren mesajlar kullanmış. Ben de reddedilen rapora cevap vermek için rapor yeri olmadığı için raporlamadım.Eskiden bu kadar yeniyetme bilgisiz yokken güzeldi orası. Şimdi moderasyon ekibi de yeni üyeler de bilgisiz. Adamın biri gelip işlemci testi için FurMark önermişti.
Technopat değişik ya.
Yıldırma atıldı.
Yıldırma kalksın diye bilet açtım geldi mi 5 yıl.
Sonra yıldırma kalktı ban indi mi 1 seneye.
Sonra multiden kalıcı oldu mu?
Ardından ban kalkıp 3 ay oldu mu.
Sonra dayanamadım hesap sildim uğraşamayacam.
Yıldırma atıldı.
Yıldırma kalksın diye bilet açtım geldi mi 5 yıl.
Sonra yıldırma kalktı ban indi mi 1 seneye.
Sonra multiden kalıcı oldu mu?
Ardından ban kalkıp 3 ay oldu mu.
Sonra dayanamadım hesap sildim uğraşamayacam.
Neyi neden yaptığını bilmeyen, yaşı küçük insanları moderatör yaptılar. Ezber şekilde ceza atıp doğru yaptıklarını düşünüyorlar. Forumu iyileştirdikleri yok, sadece donanımlı, bilgili ve iyi insanları uzaklaştırıyorlar.
Orada 300'ü aşkın çözümüm var. En son birine yardım ettikten sonra ceza aldığım için orada yardım etmeyi bıraktım.
Orada 300'ü aşkın çözümüm var. En son birine yardım ettikten sonra ceza aldığım için orada yardım etmeyi bıraktım.
Ben seviyordum orayı. 1500 mesajım vardı neredeyse, eğer bir sorunum veya merak ettiğim bir şey olduğunda orada çok daha fazla konu olduğu için genelde orayı kullanıyordum. Ama bu raporlarımın haksız yere reddedilmesi yüzünden üzüldüm. Eğer yıldırma olayını bana yapmışlarsa son bir şey yapıp bırakacağım. O yapacağım şey ise PC çözüçü adlı arkadaşı banlatmak. Çözücü değil çözüçü. O arkadaş bir kaza yaşamış ve konu açmış. Ama nasıl konu, hani bilgisayarım gta 5 kaldırır mı deyip ısrarla sistemi belirtmemek var ya, aynısı. Ben de: böyle saçma sapan cevaplar yazmaya devam edersen ve neden böyle davrandığına dair cevap yazmazsan technopat halkı olarak seni dikkate almayacağız, dedim verdiği cevap şu: “Al cevap” evet gerçekten bu. Sonrasında gereksiz mesajdan mesajımı sildiler.
Ben seviyordum orayı. 1500 mesajım vardı neredeyse, eğer bir sorunum veya merak ettiğim bir şey olduğunda orada çok daha fazla konu olduğu için genelde orayı kullanıyordum. Ama bu raporlarımın haksız yere reddedilmesi yüzünden üzüldüm. Eğer yıldırma olayını bana yapmışlarsa son bir şey yapıp bırakacağım. O yapacağım şey ise PC çözüçü adlı arkadaşı banlatmak. Çözücü değil çözüçü. O arkadaş bir kaza yaşamış ve konu açmış. Ama nasıl konu, hani bilgisayarım gta 5 kaldırır mı deyip ısrarla sistemi belirtmemek var ya, aynısı. Ben de: böyle saçma sapan cevaplar yazmaya devam edersen ve neden böyle davrandığına dair cevap yazmazsan technopat halkı olarak seni dikkate almayacağız, dedim verdiği cevap şu: “Al cevap” evet gerçekten bu. Sonrasında gereksiz mesajdan mesajımı sildiler.