Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

2535

Gelişen
Birden fazla cümleyi tek cümle gibi yazmayın
Bence Techolay forumundaki imla ve yazı kuralları gevşetilmeli çok uzun bir yazı yazmayacağım fakat kısa ve öz olacağından emin olabilirsiniz hemen konuya geliyor olursak benim Technopat'taki hesabım imla kuralları sebebi ile yaklaşık her ceza alışımda 1 ay ekleniyor ve forumu kullanamaz hale geldim o yüzden bu foruma geldim ve Technopat'ta olduğu gibi imla kuralları Türkçe kuralları buradada sert evet Donanım Arşivi forumdaki gibi düzensiz ve imla kurallarına dikkat edilmeyen bir forum olmamalı bunda hemfikiriz ama hakaret algılanmasın Techolay yöneticileride yanlış anlamasın ama burası bir forum TDK kurumu değil ban yemeyeceksem benim görüşüm bu ve bence eğer bu kadar imla kurallarına önem verilecekse acayip gözle görülür bir hata olmadığı vakit mesajı modlar düzenleyip konuyu onaylayabilir 1 saat 1 ay ceza vermek bana mantıksız geliyor forum üyelerininde fikrini öğrenmek istiyorum.

Artı -81 Eksi
Cümleyi ögelerine ayıracak bir yiğit var mı?

Bence Techolay forumundaki imla ve yazı kuralları gevşetilmeli çok uzun bir yazı yazmayacağım fakat kısa ve öz olacağından emin olabilirsiniz hemen konuya geliyor olursak benim Technopat'taki hesabım imla kuralları sebebi ile yaklaşık her ceza alışımda 1 ay ekleniyor ve forumu kullanamaz hale geldim o yüzden bu foruma geldim ve Technopat'ta olduğu gibi imla kuralları Türkçe kuralları burada da sert evet Donanım Arşivi forumdaki gibi düzensiz ve imla kurallarına dikkat edilmeyen bir forum olmamalı bunda hemfikiriz ama hakaret algılanmasın Techolay yöneticileri de yanlış anlamasın ama burası bir forum TDK kurumu değil ban yemeyeceksem benim görüşüm bu ve bence eğer bu kadar imla kurallarına önem verilecekse acayip gözle görülür bir hata olmadığı vakit mesajı modlar düzenleyip konuyu onaylayabilir 1 saat 1 ay ceza vermek bana mantıksız geliyor forum üyelerinin de fikrini öğrenmek istiyorum.

Cümleyi ögelerine ayıracak bir yiğit var mı?
"Bence Techolay forumundaki imla ve yazı kuralları gevşetilmeli. Çok uzun bir yazı yazmayacağım, fakat kısa ve öz olacağından emin olabilirsiniz. Hemen konuya geliyor olursak, benim Technopat'taki hesabım imla kuralları sebebiyle yaklaşık her ceza aldığımda 1 ay ekleniyor ve forumu kullanamaz hale geliyorum. O yüzden bu foruma geldim ve Technopat'ta olduğu gibi imla kuralları Türkçe kuralları burada da sert. Evet, Donanım Arşivi forumundaki gibi düzensiz ve imla kurallarına dikkat edilmeyen bir forum olmamalı. Bundan hemfikiriz ama hakaret algılanmasın. Techolay yöneticileri de yanlış anlamasın, ama burası bir forum, TDK kurumu değil. Ban yemeyeceksem, benim görüşüm bu. Ve bence, eğer bu kadar imla kurallarına önem verilecekse, acayip gözle görülür bir hata olmadığı vakit, mesajı modlar düzenleyip konuyu onaylayabilir. 1 saat 1 ay ceza vermek bana mantıksız geliyor. Forum üyelerinin de fikrini öğrenmek istiyorum."

Millet ben bu yazım kuralı olayını anlamadım. Bazen rehberlerimde bile 1-2 kelime hata oluyor, ama hiç yazım kuralından uyarı yemedim.

Millet ben bu yazım kuralı olayını anlamadım. Bazen rehberlerimde bile 1-2 kelime hata oluyor, ama hiç yazım kuralından uyarı yemedim.
Mesela ben TP'de cümle sonuna nokta koymadım diye uyarı yemiştim. Ama başka bir konuda da sonuna nokta koymadığım 4 5 mesajımı da moderatör düzenleyip bana herhangi bir uyarı vermemişti. Moderatöre bağlı uyarı yemek.

Hocam forumu çok kullanmıyorum zaten.

Yine de Türkçe imlâ kurallarına uygun yazı yazın hocam, burasının anlaşılabilir olmasının yegâne sebeplerinden birisi de bu zaten.

Ayrıca ben bu konuda, o kadar katı olduklarını düşünmüyorum. Yeni geldiğim dönemlerde bile kaliteli şekilde yazdım ve hiçbir zaman bu sebeple ceza almadım, moderatörler işini gayet güzel yapıyorlar.

Bence Techolay forumundaki imla ve yazı kuralları gevşetilmeli çok uzun bir yazı yazmayacağım fakat kısa ve öz olacağından emin olabilirsiniz hemen konuya geliyor olursak benim Technopat'taki hesabım imla kuralları sebebi ile yaklaşık her ceza alışımda 1 ay ekleniyor ve forumu kullanamaz hale geldim o yüzden bu foruma geldim ve Technopat'ta olduğu gibi imla kuralları Türkçe kuralları buradada sert evet Donanım Arşivi forumdaki gibi düzensiz ve imla kurallarına dikkat edilmeyen bir forum olmamalı bunda hemfikiriz ama hakaret algılanmasın Techolay yöneticileride yanlış anlamasın ama burası bir forum TDK kurumu değil ban yemeyeceksem benim görüşüm bu ve bence eğer bu kadar imla kurallarına önem verilecekse acayip gözle görülür bir hata olmadığı vakit mesajı modlar düzenleyip konuyu onaylayabilir 1 saat 1 ay ceza vermek bana mantıksız geliyor forum üyelerininde fikrini öğrenmek istiyorum.
Moderatör bile düzenlemeye uğraşmamayı yeğlemiş.

1 ay harbiden saçma ama diğerlerine katılmıyorum.

Son düzenleme: