Detaylar
Kim cevapladı?Koneko Toujou
Üstün
Ecosia arama motoru değil miydi? Tarayıcı değil diye biliyordum ben.
Benim açımdan bilgisayar kullanmaya başladığım ilk yıldan beri Firefox'un alternatifi çıkmadı.
Firefox kadar güvenli ve özelleştirilebilir bir tarayıcıya rastlamadım.
Hız derseniz varsın olsun 3-5 ms yavaş, dert değil.
Eklentilerle ve özelliklerle uğraşmayıp sadece kurup kullanacaksanız EDGE veya Opera daha mantıklı olabilir.
Firefox kadar güvenli ve özelleştirilebilir bir tarayıcıya rastlamadım.
Hız derseniz varsın olsun 3-5 ms yavaş, dert değil.
Eklentilerle ve özelliklerle uğraşmayıp sadece kurup kullanacaksanız EDGE veya Opera daha mantıklı olabilir.
- Makaleler
- 20
Sistemi biraz fazla kullanıyor gibi geldi bana sanki, mesela Firefox'da biri Techolay biri YouTube olmak üzere 2 sekme ile bu şekilde:
Şarkı indirmek için Aloha kullanıyordum, teması vb. ile en sevdiğim tarayıcı. Şu an ise only Chrome.
- Makaleler
- 20
Şarkıları YouTube'dan indiriyorsanız onun için GitHub'da güzel indirme araçları var, bir göz atın derim.Şarkı indirmek için Aloha kullanıyordum, teması vb. ile en sevdiğim tarayıcı. Şu an ise only Chrome.
Koneko Toujou
Üstün
Sistemi biraz fazla kullanıyor gibi geldi bana sanki, mesela Firefox biri Techolay biri YouTube olmak üzere 2 sekme ile bu şekilde:
Eki Görüntüle 74224
Bu kadar sayfası sende açsak sen bile en az 4 GB RAM kullanırsın. Not ilk sekmede 1080p video var.
- Makaleler
- 20
Tanrı bilgisayarınıza sabır versin çünkü siz vermiyorsunuzBu kadar sayfası sende açsak sen bile en az 4 GB RAM kullanırsın. Not ilk sekmede 1080p video var.
Eki Görüntüle 74225
Koneko Toujou
Üstün
Tanrı bilgisayarınıza sabır versin çünkü siz vermiyorsunuz![]()
Parasını verdim sonuçta. Sonuna kadar kullanacağım
Yaşar Portakal
Başarılı
Chromium kullanan edge gayet stabil. Memnunum
Yeni konular
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-
-