Emre Human

Üstün
15 yaşındayım 2 yıldır fitness yapıyorum. Pre-workout içiyorum spor öncesi ama şu sıralar pre yerine redbull içesim geliyor. Tek seferlik spor öncesi içsem sıkıntı yaratır mı?

15 yaşındayım 2 yıldır fitness yapıyorum. Pre-workout içiyorum spor öncesi ama şu sıralar pre yerine Red Bull içesim geliyor. Tek seferlik spor öncesi içsem sıkıntı yaratır mı?

Spor öncesi ya da sonrası içmemelisin kalbe zarar veren bir içecek aynı şekilde Monster'da.

15 yaşındayım 2 yıldır fitness yapıyorum. Pre-workout içiyorum spor öncesi ama şu sıralar pre yerine redbull içesim geliyor. Tek seferlik spor öncesi içsem sıkıntı yaratır mı?
Fiziksel aktivite öncesi veya sonrası içilmemeli diye uyarısı var zaten üstünde.

Enerji içecekleri özellikle kalbin yanında sindirimi aşırı hızlandırıyor. Spor öncesi içmek riskli bir aktivite. Sağlıksız olur sizin için. Spor öncesi veya aşırı hareketli bir gün geçirmeyecekseniz üstünde önerilen günlük miktarı aşmadıkça sorun yaratmaz.

Pre Workout adından da anlaşılacağı gibi spor öncesi tüketilen bir ürün. Redbull'u enerji içeceği yapan en önemli özellik içindeki kafein tıpkı Pre Workout'larda olduğu gibi. Kafein konusunda sağlık sorunun yoksa rahatsın tabi dozunda içmek gerekiyor.