The Last Of Us vs God Of War

TLOU 3 adım önde benim için.

Karakterler.
Hikaye.
Vuruş hissi.

GoW'un da savaş mekanikleri güzel, vuruş hissi sağlam da hikayesini TLOU'nun önüne yazamam. TLOU hepsini harmanlıyor ve zaten günümüzün de GOAT'ı.

Bu arada GoW 18 > Ragnarok.

Şu iki oyunun karşılaştırılabilecek tek yönleri linear olmaları, bambaşka şeyler anlatmak isteyen iki oyunu karşılaştırmak garip değil mi ya? :LOL:

He hangisini seviyorsan? sorusuysa Last of Us daha çok sevdiğim bir seri.

Şu iki oyunun karşılaştırılabilecek tek yönleri linear olmaları, bambaşka şeyler anlatmak isteyen iki oyunu karşılaştırmak garip değil mi ya? :LOL:

He hangisini seviyorsan? sorusuysa Last of Us daha çok sevdiğim bir seri.
İkisi özünde aynı oyun gibi aslında. Çok benziyorlar. Öyle durduklarına bakma :D.

Valla zor bi soru. İkisi de benim üst siralarımda. Gameplay olarak iki GOW oyunu toplamda 90 saate yakın sürmüştü, TLOU iki oyun da yaklaşık 45 saat. Grafik olarak ikisi de muazzam işti ama GOW renk paleti olarak daha hoşuma gitti ama TLOU daha gerçek renklerdi. Kombat olarak kesinlikle GOW, duygu olarak ikisi de ağır. İkisinde de duygulandigim sahneler oldu. İkisi de benim için hikaye, oynanış, grafik olarak en üst seviyede fakat eski bir GOW oyuncusu olarak Kratos'un yaşlanmasına şahit olmak, karakter değişimini görmek beni daha cok etkilemişti o yüzden GOW diyorum.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt