- Makaleler
- 1
Uğraşma çektir o zaman, hastane için de taşraya bakarsın.Birçok ayakkabı değiştirdim. Ancak işe yaramadı. Ameliyat olasım var.
Uğraşma çektir o zaman, hastane için de taşraya bakarsın.Birçok ayakkabı değiştirdim. Ancak işe yaramadı. Ameliyat olasım var.
Taşra ne hocam? İlk defa duydum. En iyisi çektirmek gibi duruyor.Uğraşma çektir o zaman, hastane için de taşraya bakarsın.
Başkent ve önemi olmayan yerler diyelim.Taşra ne hocam? İlk defa duydum. En iyisi çektirmek gibi duruyor.
Bir arkadaşım da aynı şekilde kurtulduğunu söylemişti. Denyeceğim sanırım. Sanırım diyorum çünkü pamuk gibi şeylere karşı huyum var.Yumuşatıp altına pamuk koyma yöntemiyle kurtulmuştum. 2-3 kez yapınca sorun kalmıyor.
Başıma geldi özel bir kliniğe gittim ve şu an koku veya yara gibi problemler kalmadı 5 seans'da kurtuldum.Merhaba, yaklaşık 1+ yıl gibi bir süreden fazladır tırnak batması problemi yaşıyorum. Çoğu zaman acıdan yürütmez duruma geliyor. Doktorlara çok kez göründüm verdikleri tavsiyeler kimi zaman işe yaradı kimi zaman ise tam tersi etki yaptı. Artık sinirlenip tırnak batması sonucu oluşan kabuk, kuru deri, kurumuş kan… gibi şeyleri kopartıyorum. Uzun süre yürüdüğüm zaman felaket koku yapıyor. Bu sorunu yaşayan arkadaşlarlar siz ne yapıyorsunuz, bu sorunu çözebildiniz mi, çözdüyseniz nasıl çözdünüz?
Hayır, normal pamuktu sanırım.