Detaylar
Kim cevapladı?Yani içime bakarsam bağ kurduğum için Ellie'yi tutuyorum. Mantık çerçevesinde bakarsak düşünsenize adamın biri öylece babanızı öldürüyor. Şimdi siz olsanız ne yapardınız? Bir de Ellie'yi düşünün babanız gibi gördüğünüz adamı biri işkence ederek öldürüyor. Tamam haklı bir nedeni olsa da sizde haklıymışsın öldür demezdiniz herhalde.
Rogue
Uzman
Woke'cu yapımcılar hikayeyi mahvetmiş.
Bencede.
HDDKullanıyorum
Üstün
Haklı bir taraf yoktu ama 2. oyun hikayeyi uzatmak için yapılmış bir oyundu, Hiç özenmemişler.
Rogue
Uzman
Abby'e başta nefret beslesem de nefret giderek Ellie'ye kaydı. Dediğin gibi bağ olmasa direkt Abby derdim.Yani içime bakarsam bağ kurduğum için Ellie'yi tutuyorum. Mantık çerçevesinde bakarsak düşünsenize adamın biri öylece babanızı öldürüyor. Şimdi siz olsanız ne yapardınız? Bir de Ellie'yi düşünün babanız gibi gördüğünüz adamı biri işkence ederek öldürüyor. Tamam haklı bir nedeni olsa da sizde haklıymışsın öldür demezdiniz herhalde.
Baş karakter nasıl rezil edilir adlı çalışma. Oyunda hikaye falan yok tamamen nasıl seriye woke kültürünü yapıştırırız diye düşünmüşler ve ortaya bu çıkmış. Buna ne senaryo derim ne de hikaye anca eşcinsellere malzeme. Güzelim karakterleri rezil ettiler ya hala sinirliyim.
Haklı bir taraf yoktu ama 2. oyun hikayeyi uzatmak için yapılmış bir oyundu, hiç özenmemişler.
Kesinlikle haklısın.
Haklı olan Joel'du haksız olan da neil drunk-man adlı şahıstı. Abby'e de gram ısınmadım neil. Eserinle gurur duy.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-