Benim hatırladığım kadarıyla aşının bulunup bulunamayacağı kesin değildi. Ben yanlış mı hatırlıyorum.Ateşböcekleri mantarın tedavisi için ellie yi öldürmek istiyor, 1 insana 1 dünya insan. Ama Joel o ölmesin diye onlarca ateş böceğini öldürüyor. Ayrıca kendi getirdi tedavi için. Yani haklı olan abby. Ama tabii ben Ellie yi seviyorum orası ayrı. Ana karakter ve çok tatlı tasarlamışlar.
Detaylar
Kim cevapladı?O çocuğa ben pek bağlanamadım. Çocuğunu da pek umursadığı söylenemezdi. Yine de ölmeseydi keşke, evet.Ben Jesse'ye üzüldüm ya. Adam çocuğunu göremeden gitti.
%100 katılıyorum bu arada son bölüm için dediğine. Ama Ellie sürekli Joel'u hatırladığı ve Tommy de gelip darladığı için Ellie gitmek istemese de gitmek zorunda kaldı.
Yapmayacaktı, Tommy'nin gazına gelmeyecekti. Kendi içindeki travması da zamanla geçecekti. Şu an intikam da almış değil, haliyle içindeki travma devam ediyor teknik olarak. Hem gereksiz aksiyon yaşadı hem de boşu boşuna parmaklarından oldu. Sevgilisi de onu terk etti. Gitar da çalamıyor. Çok gereksizdi.
Rogue
Uzman
Garip bir oyun ya cidden yönetmenlerin kafası iyi. Birbirlerini öldürmek için yola çıkıyorlar fırsat geliyor ama önce biri vazgeçiyor sonra diğeri tekrar peşine düşüyor bu sefer o vazgeçiyor lan niye niye?O çocuğa ben pek bağlanamadım. Çocuğunu da pek umursadığı söylenemezdi. Yine de ölmeseydi keşke, evet.
Yapmayacaktı, Tommy'nin gazına gelmeyecekti. Kendi içindeki travması da zamanla geçecekti. Şu an intikam da almış değil, haliyle içindeki travma devam ediyor teknik olarak. Hem gereksiz aksiyon yaşadı hem de boşu boşuna parmaklarından oldu. Sevgilisi de onu terk etti. Gitar da çalamıyor. Çok gereksizdi.
Rogue
Uzman
Evet o.
Garip bir oyun ya cidden yönetmenlerin kafası iyi. Birbirlerini öldürmek için yola çıkıyorlar fırsat geliyor ama önce biri vazgeçiyor sonra diğeri tekrar peşine düşüyor bu sefer o vazgeçiyor lan niye niye?
Bak parmak kopmayıp Abby ölse yine oyuncuların büyük kısmı tatmin olurdu. Ama sona geldin niye öldürmüyorsun o kadar insan öldürdükten sonra orada mı vicdanın sızladı. Ellie'nin ellie'ne tüküreyim (kelime şakası)
Rogue
Uzman
Hikayeden saçmalık akıyor işte. Abby Ellie'yi yakaladığı yerde bitmesi lazımdı ama birden Abby iyilik meleği oldu babasını, o kadar ölen arkadaşlarını falan unuttu birden.Bak parmak kopmayıp Abby ölse yine oyuncuların büyük kısmı tatmin olurdu. Ama sona geldin niye öldürmüyorsun o kadar insan öldürdükten sonra orada mı vicdanın sızladı. Ellie'nin ellie'ne tüküreyim (kelime şakası)
Hikayeden saçmalık akıyor işte. Abby Ellie'yi yakaladığı yerde bitmesi lazımdı ama birden abby iyilik meleği oldu babasını, o kadar ölen arkadaşlarını falan unuttu birden.
Oda saçma ben sona odaklandım ama baştan Abby'nin Ellie'yi bırakması saçmaydı zaten. Bir de karakterlere ısınamadım 1 lezbiyen, 1 biseksüel, 1 asyalı, 1 dişi hulk yani bilmiyorum o The Last of Us part I'deki gibi bağlanamadım karakterlere.
Naughty Dog kendini Netflix zannetmiş oyunu yaparken.
Konu woke bile değil. Ellie'nin aptallığı.
Bu hikayede yanan Joel'um oldu. Adam Ellie'yı kızı gibi gördüğü için korumak için her naneyi yedi sonra bu ikisi yiyişirken öldü gitti adam.
Üstüne üstlük bu adamın kendi oyununun 2.serisinde ekran süresi 1.5 dakika falan yarısında eziyete uğruyor. Oyunun en başında böyle bir şey verilip sonra Abby'nin penceresinden 2 çocuğu kurtarıp kendi vicdanını rahatlatmasını izlerken açıkçası pek bir empati sahibi olamadım. Oyun empatiyi verirken bir de doktor ile marline arasındaki konuşmayı da koyunca iyice koptum. Ben bu oyunda bayağı kafayı yemiş olabilirim ama joel hak etmedi diyorum o kadar.
Yeni konular
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-