Saygılar sevgiler sayın Neil Druckmann
Haklı olan Joel'du haksız olan da neil drunk-man adlı şahıstı. Abby'e de gram ısınmadım neil. Eserinle gurur duy.
Bencede. Sorun Ellie ya da Abby'den çok Neil Druckmann'dı. 2.oyun bence çok gerekli olmasa da düzgün bir hikayeyle 2.bir şaheser yaratılabilirdi.
Bu hikayede yanan Joel'um oldu. Adam Ellie'yı kızı gibi gördüğü için korumak için her naneyi yedi sonra bu ikisi yiyişirken öldü gitti adam.Haklı olan Joel'du haksız olan da neil drunk-man adlı şahıstı. Abby'e de gram ısınmadım neil. Eserinle gurur duy.
Bu hikayede yanan Joel'um oldu. Adam Ellie'yı kızı gibi gördüğü için korumak için her naneyi yedi sonra bu ikisi yiyişirken öldü gitti adam.
Başka bir tane buldum bu daha iyi.
Düzenledim hocam mesajı.
Ben Jesse'ye üzüldüm ya. Adam çocuğunu göremeden gitti.Tek başına haklı olan bir taraf yoktu aslında. Her ne kadar oyunun başında Joel'u öldürdüğü için Abby'e kin gütsek de oyun biraz da olaylara Abby'nin gözünden baktırıyor ve bu da Abby'yi anlamamızı sağlıyor. Abby'nin iç dünyasına girdikçe onu da seviyor ve bir noktada hak veriyordum ben. Aşı meselesinden ziyade babası öldürülmüş birinin intikam duygusu beslemesi oldukça normal.
Gerçi o sahnede Abby'nin babasınI da eleştiriyorum. Adamın biri elinde silahla ameliyathaneyi basıyor, çekil diyor, sen de onunla inatlaşıp neşter çekiyorsun. Tamam kardeşim kral sensin, deseydi yaşıyor olurdu.
Ben en çok Ellie'nin çiftlikten ayrılıp yeniden intikam peşine düşmesine sinirlenmiştim. Çok gereksizdi, bence oyun çiftlik sekansında bitmeliydi. Sevgilinle ölümlden dönmüşsün ve onunla ne güzel bir hayat kurmuşsun, bırak şu işi ve hayatına devam et. Gittin de ne oldu? Parmakların koptu geldin.
Ayrıca oyunda çoğu kişinin ölmesi de canımı sıkmıştı. Joel'dan sonra en çok üzüldüğüm sanırım Manny olmuştur. Manny keyifli adamdı, ben sevmiştim onu.![]()