Rogue
Uzman
Nasıl değil oyunun yarısında woke kültürünü gözümüze gözümüze sokuyorlar
Nasıl değil oyunun yarısında woke kültürünü gözümüze gözümüze sokuyorlar
Yani evette pek önemsemedim ben.Nasıl değil oyunun yarısında woke kültürünü gözümüze gözümüze sokuyorlarSadece Ellie, Dina da değil lev denen küçücük veledi de trans yapmışlar fandom'da falan da erkek diye geçiyor. Belli bir kesime yaranacağız diye girdikleri zorlama işler hikayenin tadını elbet kaçırır.
Cidden öpe öpe bunu öpüyor. Bir ironik kısım da dizideki Dina, Ellie'den daha güzel. Abby de öyle. Ne kadar az benzetiriz diye mi uğraşıyorlar sinir etmeye mi çalışıyorlar anlamadım.
Ben daha diziye başlamadım sadece az biraz bakındım, ama dediğin kadarsa şimdiden kustum.Woke kültürü diyorsunuz ama Woke kültüründen asıl etkilenen dizi. Ellie'yi oynayan aktör de non binary cart curt. Dizideki Seattle gülme krizine sokuyor ayrıca. Duvarlardaki LGBTQ grafitileri falan. Oyundaki Woke bir noktada hikayeyi çok etkilemiyor ama dizi yani, mide bulandırıcı ki ben böyle karşı bile değilim.
Ben daha diziye başlamadım sadece az biraz bakındım ama dediğin kadarsa şimdiden kustum.
Millet başka oyuncu yok muydu hiç benzemiyor bu deyince de bazıları yok çok iyi aktör yok Ellie'yi en iyi bu oynar falan filan diye sallıyor. Yüzü çizmeli kedideki yumurtaya benziyor Allah affetsin.Gerçekten ancak bu kadar olur diyorsunuz bir yerde. Onu da geçtim Ellie'nin ağırlığı yok dizide. İlk sezonun ilk bölümünde part 1'de tess ile Joel'un Ellie'nin ilk ısırıldığı sahneyi çekmeye çalışmışlar. Bella ramsey öyle bir oynuyor ki sanki kağıttan okuyor gibi. Woke'u yedirdiniz tamam da bari oyunculuk yapın. Aksanı da uyuşmuyor garip. Sanki başka bir şey izliyormuşum hissi veriyor. Pedro Pascal için izledim de klasik joel öldü 1 bölüm izledim ve henüz devam etmiyorum.
Orada yapmaları gereken neydi biliyor musun? Kızı ameliyat öncesi uyandırıp Joel ile beraber son kez görüştürerek ikisinin rızasını almak. Ellie zaten razı olurdu.Ateşböcekleri mantarın tedavisi için Ellie'yi öldürmek istiyor.
Joel iyi bir insan değil ama iyi bir baba.Ama Joel o ölmesin diye onlarca ateş böceğini öldürüyor.