gore

Çalışkan
Yer
Kayseri
Selam, yaklaşık 1 yıl önce 1 ay içerisinde gerçekleşen nedeni özel 2 kere travma yaşamıştım. Benim için çok korkunçlardı ve o günden sonra hayattan bir daha hiçbir şekilde keyif alamadım. Her zaman enerjim ve yüzüm düşüktü, dışarı çıkmaya bile korkuyordum. O dönemler arkadaşımla spor salonuna yazılmıştım ancak travmalarım yüzünden o kadar kötü hissediyordum ki spor salonuna bile gitmeye korkuyordum ve gidemiyordum. Psikoloğa uzun zamandır gidiyorum, ancak benim için hiçbir işe yaramadı. Etkisi hala devam ediyor ve aklıma geldikçe enerjim tekrar tekrar düşüyor. Ne yapabilirim, sizden tavsiye almak istiyorum.

Psikoloğunu değiştir ve psikiyatriste muayene ol. Sağlık sorunlarını burada konuşmak fazla yararlı değil.
6 yıldır başka şeylerden dolayı psikiyatriye gidiyordum zaten. O beni psikoloğa yönlendirdi o yüzden psikologa geçtim. Bu durumu yaşayan insanlar varsa tavsiye almak istedim sadece.

Selam, yaklaşık 1 yıl önce 1 ay içerisinde gerçekleşen nedeni özel 2 kere travma yaşamıştım. Benim için çok korkunçlardı ve o günden sonra hayattan bir daha hiçbir şekilde keyif alamadım. Her zaman enerjim ve yüzüm düşüktü, dışarı çıkmaya bile korkuyordum. O dönemler arkadaşımla spor salonuna yazılmıştım ancak travmalarım yüzünden o kadar kötü hissediyordum ki spor salonuna bile gitmeye korkuyordum ve gidemiyordum. Psikoloğa uzun zamandır gidiyorum, ancak benim için hiçbir işe yaramadı. Etkisi hala devam ediyor ve aklıma geldikçe enerjim tekrar tekrar düşüyor. Ne yapabilirim, sizden tavsiye almak istiyorum.
PTSD'nin çözümünü bu forumda aramak mantıklı değil, psikiyatriste gidin , anti depresan gibi ilaçlar kullanın , yaşadığınız tramvayı unuttun, yoğun depresyon ve stress 200 çeşit kronik rahatsızlığa kapı açıyor

Yüzleşerek.

Alkol ya da ilaç yok direktman yüzleşeceksin.

Doğduğuna uygun davranacaksın sert ise sert.