"
Senin o alıp kutusunu açıp beğenmediğin ürünü, sen iade etmek istediğinde firma alıp başkasına nasıl satacak?". Aynen kesin çarpıtıyorumdur.
Eki Görüntüle 135367
Edit:
"Tüketici Hakem Heyeti de doğal olarak reddedince hemen soluğu Technolay'da almış ve hâlâ daha haklı olduğunu savunuyor" bunu da siz yazdınız. Yani vatandaş kanuni hakkını kullandığı halde haksız olduğunu söylemişsiniz. Dediğiniz hiçbir şeyi çarpıtmıyorum siz kendi dediğiniz şeylerin ne anlama geldiğini bilmiyorsunuz bence. Ciddi ciddi kanuna aykırı karar veren hakem heyetini savunuyorsunuz.
Tekrar ve tekrar söylüyorum eğer üründe herhangi bir fiziksel hasar yoksa ve ürün ile gelen her şey iade edildiyse tüketici hakem heyetinin bunu reddetme
hakkı yok. Ayrıca olay arkadaşın hakkını savunmaya devam edip etmemesi değil burası bir forum belki 3 ay sonra başka birisi aynı durumu yaşayacak ve internetten bu başlığı bulacak devamında ise siz ve sizin gibi yanlış, haksız bilgi veren insanların yorumlarını görüp hakkını aramaktan vazgeçecek. Ben de o yüzden yazıyorum zaten.