Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 50
Bol bol entrika, bol bol muhafazakârlık, bol bol ensest veya çarpık ilişkiler; kısacası birbirini tekrarlayan saçma sapan diziler. En sakin bicimde bu kadar düşünüp yazıya aktarabildim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şey düşünmek istemiyorum, en son 3 sene önce oturup adam akıllı bir dizi izledim ve o günden sonra hayat kalitem resmen arttı.Bir bölüm iki buçuk saat olabilir mi ya? Bizim milletin de dizi zevkine şaşıyorum ayrıca.
Siz Türk dizileri hakkında ne düşünüyorsunuz?
Türk dizisi izlemek yerine yapabileceğiniz aktiviteler:
5 el LoL / Valorant girebilirsiniz.
1 film bitirebilirsiniz.
Ortalama 3 - 4 bölüm dizi izleyebilirsiniz.
Dışarı çıkıp nefes alabilir, arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz.
III. Osman
Yetkin
İzlemediğim için yorum yapmıyorum.
Ama yalan yok Ezel uzun olmasına rağmen soluksuz izlettiriyordu.
Ama yalan yok Ezel uzun olmasına rağmen soluksuz izlettiriyordu.
Türk dizileri hep uzundu ama eskiden bu uzunluğun altı dolduruluyordu yani çok değil 10 sene öncesinde de diziler 1 1.5 saat ama o 1 1.5 saat dolu doluydu şimdi çoğunlukla boş sahneler var. Örneğin 40 50 dakikalık yabancı dizilerden 2 bölüm olay bakımından 1 bölüm Türk dizisine eşitti ama dediğim gibi
- Makaleler
- 4
Adamların amaçları reyting kasmak. Tabii millette bunları izleyecek bünye olduğundan birbirinin aynısı dizileri ısıtıp ısıtıp televizyonlara sunuyorlar. Bu bölümlerin uzatılması muhabbeti bir dönem tepkilere hatta grevlere neden olmuştu. Şu anda televizyon dizilerinin kalitesi düştüğünden hem süreyi uzatıp hem bu kadar süre içerisindeki sahneleri boşluyorlar.
Ezel ile şu anki Türk dizileri bir degil ki. Yasak elmanin 6 sezon surdugu ulkede normal aslinda.Ama yalan yok ezel uzun olmasına rağmen soluksuz izlettiriyordu.
Ben izlemiyorum hocam. Hiçbir şey izlemiyorum desem yeridir. Sanat konusunda yelpazemiz olması gerekenden çok daha küçük.
Sahne bitene kadar dislerimi fircalayip geldim hala adam olmemisti. Mukemmel oyunculuk.