Eskiden yine güzel diziler veya filimler vardı. Hatta senaryosu veya kurgusu saçma gelse bile kendini izlettiriyordu.

Şimdi sürekli aynı yapıda diziler var. Hep aynı hikaye hep aynı kurgu. Arada 1-2 güzel veya gerçekten bu işin özünü benimseyen yapımlar çıkıyor ama çoğu fıssss.

Dizi dediğin 45 dk. olur.
1 Sezon içinde de 21 bölüm olur.

Bizim Türkler'deki gayret, beni benden alıyor.
Diziyi 2 saat 40 dk. yapıyorlar ve 1 sezonda ortalama 40 bölüm oluyor.

Kafayı yemiş oğlum bunlar.

Pek fazla dizi izleyen bir kişi değilim Kurtlar Vadisi dışında ancak dediğiniz gibi dizilerin uzun olması bana kalırsa da hoş değil.

(Kurtlar vadisinde genellikle 1.5 saat sürüyor. Bir bölümün 2 saat sürmesi çok nadir gerçekleşir).

Hayatımda aşk barındıran yeni Türk dizileri tarzı dizilerden nefret ederim.😶

Aşk/ sevgi olmasın demiyorum ancak her izlediğim yeni Türk dizisinde tek yaptıklarının öpüşmek… gibi bana saçma gelen şeyler olduğunu görüyorum ve yeni Türk dizilerini bırakma sebebim aslında bu.🙂

“Kurtlar Vadisi 'de uzun bıkmıyor musun?” diye soracak olursanız. Hayır, aksine beni en çok rahatlatan şey o. Dizi uzun ancak bana göre her bölüm dolu dolu geçiyor.🙂

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek fazla dizi izleyen bir kişi değilim Kurtlar Vadisi dışında ancak dediğiniz gibi dizilerin uzun olması bana kalırsa da hoş değil.

(Kurtlar vadisinde genellikle 1.5 saat sürüyor. Bir bölümün 2 saat sürmesi çok nadir gerçekleşir).

Hayatımda aşk barındıran yeni Türk dizileri tarzı dizilerden nefret ederim.😶

Aşk/ sevgi olmasın demiyorum ancak her izlediğim yeni Türk dizisinde tek yaptıklarının öpüşmek… gibi bana saçma gelen şeyler olduğunu görüyorum ve yeni Türk dizilerini bırakma sebebim aslında bu.🙂

“Kurtlar Vadisi 'de uzun bıkmıyor musun?” diye soracak olursanız. Hayır, aksine beni en çok rahatlatan şey o. Dizi uzun ancak bana göre her bölüm dolu dolu geçiyor.🙂
Kurtlar vadisi 10 saat olsa hiç sıkmaz, tüm ülkenin en sevilen dizisiydi.

Siz Türk dizileri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kuzey Güney ve Behzat Ç. dizilerini sonuna kadar izleyip çok beğenmiştim. Televizyondan değil de YouTube'dan falan izlemiştim. Bölümleri 10 saat olsa yine izlerdim. Tamam, 10 saat abartı oldu... Neyse, özellikle Behzat Ç.'nin hikâyesi güzeldi, her ne kadar "NPC" olan karakterlerin oyunculuğu biraz göze batsa da. Kuzey Güney'de de Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı Kuzey karakterini aşırı sevmiştim, harika oyunculuk gözümde. Hâlâ ara ara YouTube'dan "En iyi 10 Kuzey sahnesi" falan açar, izlerim. Elimde değil...

Bunların yanı sıra Leyla ile Mecnun'u bir yere kadar izledim ama sonra uzun bir ara verdim. Eğlenceli bir diziydi, zaten bilmeyen yoktur. Bir de Ezel'i doğru düzgün izlememiş olsam da bir ara YouTube'dan kısa kliplerini izliyordum, oldukça hoştu.

Çoğu yapımı izlemeye değer bulmuyorum, ön yargıdır belki. Türkiye'deki televizyonculuğu beğenmiyorum: aşırı uzun sürekli reklamlar, zaman öldürmek adına yazılmış hikâyeler... Zaman kaybı fikrimce. Yabancı yapımlara zaman ayırmak çok daha verimli oluyor.