Fox TV'de yayınlanan Unutma Beni dizisi vardı. 2008'de yayınlanmaya başlayıp 2016'da bitti. Hafta içi her gün yayınlanıyordu. 1702 bölüm sürmüştü :D 20 bölüm bakıp yeter artık diyip izlemeyi bırakmıştım :D

Konu güzel ve işleyiş sıkıcı olmazsa uzunluğu problem değil bence. Abi Amerikalılar 45-60 dk. arasında işi bitiriyor diyenler hiç gelmesin çünkü her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. Kaliteli tuttuktan sonra gerisine laf etmenin anlamı yok. Türk dizilerindeki problem ya da benim beğenmediğim nokta diyeyim dizinin bölüm süresine indirgenemez. Ortada çok daha ciddi problemler var, resmen 3 kuruşa 5 köfte olayı var. Buna karşın özellikle ABD dizilerinde de sevmediğim nokta iki sezon arasında inanılmaz süreler olması. Abi zaten 40 dakikalık 6-7 bölüme sezon demişsin bari devamını 2 sene sonra yapma, ne izlediğini unutuyor insan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türklere film dizi vb. sanat dallarını pek yakıştıramıyorum. Nedense bir garip geliyor. Yabancı filmlerdeki havayı veremiyor.

Reklamlarla birlikte 3-4 saati buluyor. Benim kafam götürmüyor, zaten o yüzden özel olarak baktığım yok. Televizyonda denk gelirsem bakarım.