?

• Memnunum

• Memnun değilim

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Insaniz iste. Turk olunca geceleri kurtadama donusuyorsunuz da benim mi haberim yok? :rofl:

Ilginc bir tarihimiz olsa da ozellikle Islam'a gecis sonrasi fazlasiyla cahil kalmis, butun problemlerini kilicla ve siddetle cozmeye calisan bir millet haline geldik. Diger Turk devletleri bizden de beter durumda.

Secme sansim olsa Finlandiya'da falan dogmayi tercih ederdim.

Türk olduğum için memnunum ancak bazı habis olan Türkler için aynı ifadeyi söyleyemeceğim kardeşim.

Insaniz iste. Türk olunca geceleri kurtadama donusuyorsunuz da benim mi haberim yok? :rofl:

Araştırmadan, bilmeden konuşmayalım. Geceleri 10.yıl Nutku dinleyip uluyorum ben.

Keşke Hollanda'lı olsaydım diyorum bazen. Siz Türk olduğunuz için ya da Türk değilseniz bile ırkınızdan memnun musunuz?

Türk olmaktan son derece memnunum. Ülkemiz kötü dönemlerden geçiyor ancak ben hiçbir zaman umudunu kaybetmemeye çalışan biriyim. Elbet bizde güneşli günler göreceğiz.

Keşke Hollanda'lı olsaydım diyorum bazen. Siz Türk olduğunuz için ya da Türk değilseniz bile ırkınızdan memnun musunuz?

Hayır memnun değilim Norveç'li veya da iskandinav ülkelerinden birinin ırkından olmak ve orada yaşamak isterdim bir arkadaş demiş zaten milliyetçilik karın doyurmuyor çok da haklı.