barankilic

Uzman
Merhaba arkadaşlar sorum başlıktaki gibi elimde Keenetic Hopper Ax1800 fiber destekli bir modem var. Türk Telekom çalışanıyla görüştüm ve kendisi bana VDSL internet kullanırken istediğiniz bir modemi kullanabilirsiniz fakat Fiber kullanıcak olursanız bizim modemimizi kullanmak zorundasınız dedi. Durum böyle midir? Fiber kullanırken kendi modemimi kullanamaz miyim? Kullanabiliyorsam stabil bir internet olur mu? Teşekürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
WAN girişi varsa AP veya router modunda kullanabilirsiniz. Router modunda kullanmak için MAC klonlama gerekebilir.

Fiber internet zaten stabildir. Verdikleri router, sizin sahip olduğunuz cihazdan kötü. Haliyle sorun olmaz.

Kullanabilirin fakat fiber Hotmail'i ve şifresini öğrenmen lazım. ONT cihazı kullanıyor musun? Yoksa direkt mi bağlayacan?

Bu videolar yardımcı olacaktır.

Keenetic Hopper (KN-3811) dün elime ulaştı ve ben de aynı şekilde Türk Telekom fiber kullanıyorum. Hiç bir MAC Clone gibi ek bir işleme gerek kalmadan doğrudan kullanıcı adı ve şifre ile kurulumu tamamladım ve hiç bir sorun olmadı. Ayrıca Keenetic'in kendi IntelliQoS sistemi ile yaptığım Bufferbloat testi : Bufferbloat testi

Keenetic hopper (KN-3811) dün elime ulaştı ve ben de aynı şekilde Türk Telekom fiber kullanıyorum. Hiçbir Mac clone gibi ek bir işleme gerek kalmadan doğrudan kullanıcı adı ve şifre ile kurulumu tamamladım ve hiçbir sorun olmadı. Ayrıca Keenetic'in kendi ıntelliqos sistemi ile yaptığım bufferbloat testi: Bufferbloat testi

QoS ayarlarınızın ekran görüntüsünü atabilir misiniz? Ayrıca internet hızınız nedir?