@utkuversus, bence hiç de öyle değil. Örneğin ailemin evinde 100 Mbps var. İki tane telefon ve bir tane TV var. Sadece sosyal medya amacıyla kullanılıyor. Neden 100 TL dahi olsa fazla ödensin?
Önceden de vardı zaten, ben paketlere bakarken görmüştüm. Yine de bu firmaya bu paralar verilip de 1.5 sene bel bağlanmaz. Arkadaş bunu kullanıyor, sürekli interneti gidip duruyor.
800 liraya çağ dışı hız kullanacağıma ayda 2 paket daha az sigara içer 5 kat hızlı paket kullanırım. Aradaki fark o kadar az ki 100 GB'lık oyunu indirirken kaybedeceğim 50 dakikayı 200 lira gibi komik bir rakama satın almayı tercih ederim. O 50 dakika benim için kıymetli, sizi bilemem.
Zamandan elde ettiğimiz kar ne olacak? Ölümsüz müyüz ya da günler 40 saat oldu da haberimiz mi yok? Sırf milyonlar kazanan şirketlerin satış politikalarını boykot edeceğim diye neden saatlerimden, dakikalarımdan olayım ki?
Zamandan elde ettiğimiz kar ne olacak? Ölümsüz müyüz ya da günler 40 saat oldu da haberimiz mi yok? Sırf milyonlar kazanan şirketlerin satış politikalarını boykot edeceğim diye neden saatlerimden, dakikalarımdan olayım ki?