Altyapı yoksa zaten şansınız yok, fiber için konuşuyorum.Önce bana 50Mbit'i doğru düzgün versin.
Aynen hocam keyfimizden 50 seçiyoruz.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Aksine, kazık yiyen sizsiniz. Araya ufak farklar koyarak sizi gigabit pakete yönlendiriyorlar, tamamen satış stratejisi bu.Şu saatten sonra herhangi bir operatörden gigabit dışında internet alan her kişi kazık yiyordur. Arada 100 lira oynamıyor.
- Makaleler
- 1
İlk 6 aydan sonra %100 fark koyulmuş, şaka gibi iş.
@utkuversus, bence hiç de öyle değil. Örneğin ailemin evinde 100 Mbps var. İki tane telefon ve bir tane TV var. Sadece sosyal medya amacıyla kullanılıyor. Neden 100 TL dahi olsa fazla ödensin?
B 52 Stratofortress 16
Uzman
40-50 Mbps upload nedir? Upload versenize kardeşim, maytap mı geçiyorsunuz?
emilbreivik 41
Başarılı
Önceden de vardı zaten, ben paketlere bakarken görmüştüm. Yine de bu firmaya bu paralar verilip de 1.5 sene bel bağlanmaz. Arkadaş bunu kullanıyor, sürekli interneti gidip duruyor.
800 liraya çağ dışı hız kullanacağıma ayda 2 paket daha az sigara içer 5 kat hızlı paket kullanırım. Aradaki fark o kadar az ki 100 GB'lık oyunu indirirken kaybedeceğim 50 dakikayı 200 lira gibi komik bir rakama satın almayı tercih ederim. O 50 dakika benim için kıymetli, sizi bilemem.Aksine, kazık yiyen sizsiniz. Araya ufak farklar koyarak sizi gigabit pakete yönlendiriyorlar, tamamen satış stratejisi bu.
B 52 Stratofortress 16
Uzman
Hiç sigara içmeyip, hızlı internet beraberinde daha fazla kar etmeye ne dersiniz?
Zamandan elde ettiğimiz kar ne olacak? Ölümsüz müyüz ya da günler 40 saat oldu da haberimiz mi yok? Sırf milyonlar kazanan şirketlerin satış politikalarını boykot edeceğim diye neden saatlerimden, dakikalarımdan olayım ki?Hiç sigara içmeyip, hızlı internet beraberinde daha fazla kar etmeye ne dersiniz?![]()
B 52 Stratofortress 16
Uzman
Yanlış mı anladınız yoksa ben mi ifade edemedim?Zamandan elde ettiğimiz kar ne olacak? Ölümsüz müyüz ya da günler 40 saat oldu da haberimiz mi yok? Sırf milyonlar kazanan şirketlerin satış politikalarını boykot edeceğim diye neden saatlerimden, dakikalarımdan olayım ki?
Yeni konular
-
-
-
2020 Audi A3 35 TFSI nasıldır, donanım paketleri arası farklar nelerdir?
- Geriliyorum
-
-
20.000 TL'ye kadar başlangıç seviyesi için 3D yazıcı tavsiyesi
- ahmetmelihalemdar
-
-
-