27248

Çalışkan
Tracert ile 146.66.155.1 pinglediğimde uzun zamandır Esenyurt'tan girdiğim internete Bahçelievler'den girdiğimi fark ettim. Bunu incelememe sebep pingimin (43.43.43) olduğunu görmem oldu.

Superonline kullanıp pingten şikayet edenlere önerilen WARP çözümü normalde benim için çalışmaz, pingin yükselmesine sebep oldurdu ama bugün WARP açıkken ping daha düşüktü. Bu durum tabiri caizse kanımı dondurdu; çünkü TT için yurt dışı çıkışlarında alternatifler daha iyi sonuç vermezdi.

Ekran kartı dahi olmayan bilgisayarıma CS2 yükleyip olayı olduğu yerde görmek istedim.

Sonuç: 30ms

Ne olduğuna anlam veremiyorum.

Tracert ile 146.66.155.1 pinglediğimde uzun zamandır Esenyurt'tan girdiğim internete Bahçelievler'den girdiğimi fark ettim. Bunu incelememe sebep pingimin (43.43.43) olduğunu görmem oldu.

Superonline kullanıp pingten şikayet edenlere önerilen WARP çözümü normalde benim için çalışmaz, pingin yükselmesine sebep oldurdu ama bugün WARP açıkken ping daha düşüktü. Bu durum tabiri caizse kanımı dondurdu; çünkü TT için yurt dışı çıkışlarında alternatifler daha iyi sonuç vermezdi.

Ekran kartı dahi olmayan bilgisayarıma CS2 yükleyip olayı olduğu yerde görmek istedim.

Sonuç: 30ms.

Ne olduğuna anlam veremiyorum.

Çok bilgili değilim ancak routing olarak saçma sapan bir rota seçiyor olabilir. Bende aynı sorunu yaşamıştım exitlag gibi bir uygulama ile routing yapmam gerekti.

Direkt TT'nin routing olayı ile alakalı. TT FTTH kullanırken viyanaya 40 ms üstü alıyordum(bazen düşüyordu 30 ms altına ). Turknete geçince 25ms'e geriliyor.

146.66.155.8 pingleyince hem rota hem ping süreleri değişiyor. Bu da oyun içi sürelerin daha düşük olmasının nedenini açıklıyor.

1762070903188.webp

Dosya Ekleri

• 1762070802291.webp
    1762070802291.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 37