Sizin sokakta hiçbir evde kutu yoksa daha oralara gelmemiştir hocam. Bende de hala altyapı görünmüyor. Bütün sokakta, alt üst sokağımda aktif görünüyor.

@sirius @comander 06.02.2026 Saat 12.28 An itibariyle altyapım aktif görünüyor. Birazdan başvuracağım. Bu çetrefilli süreçte destekçim olan herkese teşekkür ederim. Darısı sizlerin başına. Benzer sorun yaşayanların Linkedln üzerinden Cem Çelebiler'e sade, anlaşılır ve kısa bir mesaj yazmasını tavsiye ediyorum. Çünkü sorunu büyük ihtimalle o çözdü.

Eki Görüntüle 224839
Harika. Hayırlı uğurlu olsun. Keyifli kullanımlar dilerim. Darısı bizim başımıza. :)

Tekrardan merhaba, bizim karşı sırada komple kutular var ve aktif altyapıdan baktığımda çevredeki her yerde Gigafiber alt yapısı gözüküyor bir tek bizim sırada yok. Türknet'e yazıyorum adam akıllı cevap yok. LinkedIn üzerinden de 2-3 cümlelik sadelikte anlattım yine bir dönüş yok 😂 saldım hocam artık gelirse gelir

Tekrardan merhaba, bizim karşı sırada komple kutular var ve aktif altyapıdan baktığımda çevredeki her yerde Gigafiber alt yapısı gözüküyor bir tek bizim sırada yok. Türknet'e yazıyorum adam akıllı cevap yok. LinkedIn üzerinden de 2-3 cümlelik sadelikte anlattım yine bir dönüş yok 😂 saldım hocam artık gelirse gelir
Umarım çözülür hocam. Bazı uzun sokaklarda sıra sıra gidiyorlar. Bizim sokak küçüktü iki sırayı da yaptılar. Sadece beni es geçtikleri için yangın yaptım. İlgilenmek zorunda kaldılar. Sizin durumda bütün sıra olmadığı için yapacak bir şey yok. Belki komşular falan istememiş olabilir. Onu etrafa sorun bence. Bizim sokakta kutusunu söktüren iki kişi gördüm. Belki sizin sıradaki çoğunluk istemediği için yapmamışlardır ama yine de siz istediğiniz için size çekerler. Sadece uzun vakit alır. Siteden de başvuru yapın. Gigafiber istiyorum'a tıklayıp formu doldurun.

Bizde de kutular olmasına rağmen sokağın bir kısmı aktif edildi bir kısmı daha aktif edilmedi bekliyoruz bakalım

Sokağın 3 bina hariç hepsi aktif o da benim bina bugün gelip tekrar bağlantı yapmışlar sokakta bazı evleri aktif ediyoruz demişlerde bir bizimkisi aktif değil

Son düzenleme:
Umarım çözülür hocam. Bazı uzun sokaklarda sıra sıra gidiyorlar. Bizim sokak küçüktü iki sırayı da yaptılar. Sadece beni es geçtikleri için yangın yaptım. İlgilenmek zorunda kaldılar. Sizin durumda bütün sıra olmadığı için yapacak bir şey yok. Belki komşular falan istememiş olabilir. Onu etrafa sorun bence. Bizim sokakta kutusunu söktüren iki kişi gördüm. Belki sizin sıradaki çoğunluk istemediği için yapmamışlardır ama yine de siz istediğiniz için size çekerler. Sadece uzun vakit alır. Siteden de başvuru yapın. Gigafiber istiyorum'a tıklayıp formu doldurun.
Hocam dün geldiler ve teknik ekip ilgilendi. Bizim sıradaki tüm evlerin projeye dahil olmadığını söylediler(bizim sokaktan başlayıp diğer sokağın sonuna kadar tek hiza L şeklinde), sebebini inanın bilmiyorum. Ama çok fazla talep/şikayet bıraktığım için bağlantının yapılacağını söylediler. Adamlar tertemiz çalışıp kutuyu taktı akşam olmadan altyapı geldi. Bugün ise sonunda gigafiber olarak kullanıyorum internetimi bu süreçte önden ilerleyip yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim 🫡

Hocam dün geldiler ve teknik ekip ilgilendi. Bizim sıradaki tüm evlerin projeye dahil olmadığını söylediler(bizim sokaktan başlayıp diğer sokağın sonuna kadar tek hiza L şeklinde), sebebini inanın bilmiyorum. Ama çok fazla talep/şikayet bıraktığım için bağlantının yapılacağını söylediler. Adamlar tertemiz çalışıp kutuyu taktı akşam olmadan altyapı geldi. Bugün ise sonunda gigafiber olarak kullanıyorum internetimi bu süreçte önden ilerleyip yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim 🫡
Çok sevindim hocam güle güle kullanın. Benim de upload hızı düşük çıkıyor. Hala çözemediler. 600-650 civarında sabit kalıyor. Download da sıkıntı yok 900-950 arası çıkıyor.

Hocam dün geldiler ve teknik ekip ilgilendi. Bizim sıradaki tüm evlerin projeye dahil olmadığını söylediler(bizim sokaktan başlayıp diğer sokağın sonuna kadar tek hiza l şeklinde), sebebini inanın bilmiyorum. Ama çok fazla talep/şikayet bıraktığım için bağlantının yapılacağını söylediler. Adamlar tertemiz çalışıp kutuyu taktı akşam olmadan altyapı geldi. Bugün ise sonunda GigaFiber olarak kullanıyorum internetimi bu süreçte önden ilerleyip yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim 🫡

Dün bize de uğrayıp aktif ediyoruz diye kutuda bir şeyler yapmışlar ancak benim bina dahil olmak üzere 3 bina dışında sokakta hepsi 1000 hız ve 3 yıldır TurkNet kulanmama rağmen benimkisi aktif gözükmüyor sokağı baştan sona yapıyorlar sokağın ortasında 3 evi atlayarak hepsi aktif ediliyor.

Dün bize de uğrayıp aktif ediyoruz diye kutuda bir şeyler yapmışlar ancak benim bina dahil olmak üzere 3 bina dışında sokakta hepsi 1000 hız ve 3 yıldır TurkNet kulanmama rağmen benimkisi aktif gözükmüyor.

TurkNet'e bağlantı yapıldığını altyapının aktif olduğunu fakat sitede görünmediğini yazın hocam. Fotoğraf çekip gönderiyorlar sisteme düşmeyi unutuyorlar veya geç düşüyor bazen.

Son düzenleyen: Moderatör: