Talent

Uzman
CS'de 40 pinglerden çatışma anında direkt 500 pinglere çıkıyor. TurkNet müşteri hizmetlerine bağlandım, arıza kaydı bıraktım fakat hiç kimse dönüş yapmadı. Nasıl ulaşabilirim bir müşteri hizmetlerine.

Son düzenleyen: Moderatör:
CS'de 40 pinglerden çatışma anında direkt 500 pinglere çıkıyor. TurkNet müşteri hizmetlerine bağlandım, arıza kaydı bıraktım fakat hiç kimse dönüş yapmadı. Nasıl ulaşabilirim bir müşteri hizmetlerine.

Yarın gün içinde cevap verirler. Hemen saniyesinde cevap veremezler normal olarak. TurkNet Türk Telekom gibi telefon üzerinden işlemediği için anlık cevap alamıyorsunuz.

Yarın gün içinde cevap verirler. Hemen saniyesinde cevap veremezler normal olarak. TurkNet Türk Telekom gibi telefon üzerinden işlemediği için anlık cevap alamıyorsunuz.

Yeni kullanmaya başladım. Bundan önce Superonline kullaniyordum ve aradigim an anında bağlanıp sorunumu dile getirebiliyordum. Burada boyle olunca can sıktı açıkçası.

Bufferbloat testi yapmayı denediniz mi?

Ne oluyor acaba?

Hoş. Telefonla iletişim olsa bile anlayabilecek birini bulmak samanlıkta iğne aramaya benziyor. Taleplerde en azından belirtildiği taktirde ping, routing vb. konularda bilgili birileri gelebiliyor hep. Türk Telekom'da olup bu saatte ulaşılabilir olsalar dahi geçtim pingi, upload nedir bilen birini bulursanız şükredin.