Yer
Kaer Morhen
Son 2 gündür 100 Mbps paketim olmasına rağmen 1Gbps internet alıyorum. Altyapı yenileme çalışması falan vardır diye düşünüyorum ama emin değilim. İstanbul Esenyurt'ta ikamet ediyorum. Sizde de bu durum var mı?

1755065093313.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Oh oh ne güzel hocam. Umarım fark edilecek bir sistem ya da hata olmaz, hızınız düşmez. Bu sömürgecileri biraz da biz sömürelim.

Son düzenleyen: Moderatör:
RDR2 indirilmesi 20dk bile sürmemesi beni inanılmaz mest etse de. Aslında 100Mbps ihtiyaçlarımı pek de karşıladığını fark ettim. 50Mbps upload sayesinde yükleme yaparken oyunlarda dahi ping yükselmemesi için memnunum orası ayrı.

Yeri geldi mi 1150 normalde 1000 alan birisi olarak söyleyebilirimki evet, canın ne zaman isterse sil yükle yapmak çok zevkli ama günlük kullanımda 100 mbps internetle, aralarında stabilite haricinde fark yok. İkiside stabilse direkt fark olmuyor.

RDR2 indirilmesi 20dk bile sürmemesi beni inanılmaz mest etse de. Aslında 100Mbps ihtiyaçlarımı pek de karşıladığını fark ettim. 50Mbps upload sayesinde yükleme yaparken oyunlarda dahi ping yükselmemesi için memnunum orası ayrı.

Ben 100 kullanıyordum 1000'e geçtim, indirme dışında hiçbir fark hissetmedim ama eskiden oyunları saklamaya çaşılırken şimdi istediğim zaman siliyorum o konforu var.

Ben 100 kullanıyordum 1000'e geçtim, indirme dışında hiçbir fark hissetmedim ama eskiden oyunları saklamaya çaşılırken şimdi istediğim zaman siliyorum o konforu var.

Evet hocam bu durumda insanı epey rahatlatıyor ama benim sadece disklerimden biri bu hızı kurtarıyor gerisi kağnı gibi. :rolleyes: