Bütçe
1800000
Çok da boş değil hocam eski Trendline lar gibi değil. Jantları sadece daha küçük, hayalet göstergesi yok, ön IQ led far takımı yok onun yerine Basic Led kullanılmış, bir de iç döşemeler. Onun dışında Elegance donanıma göre farkı yok diğer donanımları standart hocam. Şu an ne kullanıyorsunuz hocam?
Ford Focus 2012 Style Plus.

Yakın zamanda Kuga almayı düşünüyorum. 3 silindirli motor sorun çıkarır mı? Ya da bu bütçeye 2. el Cherry hariç SUV ne önerebilirsiniz?
Önermiyorum. Bodrum'da Focus kiraladığımızda bile inanılmaz sesli ve titremeli çalışıyordu ki Kuga gibi iri bir aracı kesmez bence o motor. Renault Koleos öneririm, 160 HP 1.3 TCe motor oldukça canlı ve masrafsız. Aracın içinin adeta oda gibi olmasını saymıyorum zaten.

Yok hocam, ben o tarafa biraz on yargiliyim. Renault,Nissan falan sevmiyorum.
Hocam sizin gibi ben de Ford kullanıcısıydım. MK2 Focus kullanıyordum, 213.000'e kadar kullanıp ederinden düşük bir fiyata satmak zorunda kaldık. 2022'de sıfır Megane 4 1.3 TCe EDC'ye geçtim, gerçekten Ford'da o zaman Ghia kullanmama rağmen bunca sene vakit kaybı olmuş dedim. Ford almak gerçekten çok mantıksız. Sunduklarına karşılık verilen para çok çok yüksek. Chery'i listeye eklememenizi anlarım ama bu araçların birisi 2023'te ödül aldı, diğeri 2017'de. NCAP'ten üstün güvenlik ödülüyle çıkan araçlar hepsi, yabana atmayın bence.

Şans verin derim bir kere, üzmeyecektir.

17 jant benim 2012 hatchback aracımda var be, ne anlatıyorsun sen? Sağda solda araba inceleme videoları izleyip yorum yapma sağa sola.
Burda her yeri tangır tungur plastik olan Peugeot 2008 önermeyi biliyorsun ama :D Adam verdiği para bandına soytarılık yaparmış gibi B SUV öneriyorsun vah haline senin kardeşim. 2014 E180 aracım var ama büyük ihtimal senin aracından boştur ya jantları 17 ya. Paşam 2012 arabaya biniyor hala burda 2023 Tiguana boş muamelesi yapıyor. Git azıcık araştırma yap arabalarla ilgili bilgi sahibi ol burda biliyormuş gibi konuş. Hayalet gösterge de abartıldığı kadar çok önemli bir donanım da değil.

Dosya Ekleri

• e180.webp
    e180.webp
    59,3 KB · Görüntüleme: 65
  • w212.webp
    w212.webp
    139,3 KB · Görüntüleme: 65