Dün gece oynanan Avusturya-Türkiye maçında Merih Demiral'e beklenenden iyi performans gösterdi. 2. Golden sonra Merih Demiral'in yaptığı hareket yüzünden sorusturma başlatıldı.
IMG_3803.webp
Merih Demiral: "Bir gol sevinci vardı aklımda onu yaptım, Türklükle alakalı. Türk olduğum için çok gurur duyuyorum, o yüzden golden sonra onu iliklerime kadar hissetim. Öyle bir şey yapmak istedim, yaptığımdan dolayı çok da mutluyum. Bütün taraftarlarımız bizimle gurur duyuyor. Tribünde görmüştüm yapan taraftarlarımızı, onları gördükten sonra daha çok yapasım geldi, çok mutluyum."

Dün gece oynanan Avusturya-Türkiye maçında Merih Demiral'e beklenenden iyi performans gösterdi. 2. Golden sonra Merih Demiral'in yaptığı hareket yüzünden sorusturma başlatıldı.
Merih Demiral: "Bir gol sevinci vardı aklımda onu yaptım, Türklükle alakalı. Türk olduğum için çok gurur duyuyorum, o yüzden golden sonra onu iliklerime kadar hissetim. Öyle bir şey yapmak istedim, yaptığımdan dolayı çok da mutluyum. Bütün taraftarlarımız bizimle gurur duyuyor. Tribünde görmüştüm yapan taraftarlarımızı, onları gördükten sonra daha çok yapasım geldi, çok mutluyum."
Tadic çetnik selamı verice problem yok. Belingham erkeklik organını rakibe gösterince sıkıntı yok. Merih demiral bozkurt yaptı diye ceza verilsin. Harbi şu uefanin türklere ve ruslara karşı bir nefreti var.

Zeitnot babag haklıymış.

Tadic çetnik selamı verice problem yok. Belingham erkeklik organını rakibe gösterince sıkıntı yok. Merih demiral bozkurt yaptı diye ceza verilsin. Harbi şu uefanin türklere ve ruslara karşı bir nefreti var.
Maçları pek takip etmiyorum. Ruslara ne yapıldı?

Kabul etseniz de etmeseniz de ülkücü milliyetçilik, etnik, tarihsel ve kültürel motifleri sahiplenmeyi ve bunları düzenli olarak yeniden üretmeyi amaçlayan bir ideolojidir. Bozkurt işareti, bu milliyetçi ideolojinin birikimini somutlaştırarak görünür kılan ve topluluk üyelerini duygusal bir zeminde birleştiren güçlü bir semboldür. Bu sembol, çoğu zaman önemli bir rol oynar. Masallara gerek yok, gerçekler ortada.

El ile yapılan bozkurt işareti, zannedilen gibi evrensel değil. 1991 yılında ülkücülerin icadı. Tamamen siyasidir.

91'de Elçibey'in mitinginde Alparslan Türkeş'i selamlarken kullanıldı. Rahmetli bu işareti Azerbaycan'dan alıp MHP'ye uyarladı. Siyasi olduğu gerçeğini değiştirmez fakat gereksiz bir polemik oluşturuldu. Daha 2 gün önce Kayseri konuşuluyorken gündem hemen değişti.