lonedev

Uzman
Yer
Konya, Türkiye
Çoğu kişi zaten büyük ihtimal gündemi takip ediyordur, daha gizlenen bir sürü kötü haber var iken (c*nayet haberleri vb.) bu ülkede hala nasıl rahat oturabilenler oluyor? Uzun lafın kısası, Bu ülke nereye gidecek hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gündemde Cinayet vesaire olunca hemen gündemi değiştiriyorlar. Narin ve Semih Çelik gibi. Adalet diye bir şey zaten kalmadı 26 tane sabıkası olan herif dışarıda. Daha bir sürü olay oluyor. Bence artık ülkenin hali tahmin edilemez.

Zor günler güçlü insanları yaratacak, güçlü insanlar kolay zamanları yaratacak, kolay zamanlar tembel insanları yetiştirecek, tembel insanlar zor zamanları getirecek ve bu döngü her daim böyle devam edecek.

Geleceğin korkunç belirsizliği içerisinde şu an sadece kendimi eğitim hayatıma adamaya ve normal bir gençlik hayatı yaşamaya çalışsam da, maalesef ki ülkemizin başına gelmedik iş kalmadı. Artık cidden geleceğim hakkında korkuyorum, bu nesli bu hale getirenlere de hakkımı helal etmiyorum. Başka da diyebileceğim bir şey yok...

Çoğu kişi zaten büyük ihtimal gündemi takip ediyordur, daha gizlenen bir sürü kötü haber var iken (c*nayet haberleri vb.) Bu ülkede hala nasıl rahat oturabilenler oluyor? Uzun lafın kısası, bu ülke nereye gidecek hocam?

Ülke gün geçtikçe çok daha kötü bir hale geliyor, geldi de. Hayatı fazla kafaya takmayın bugün hayattaysanız şükür edin, belki yarın başıboş 100 suç kaydı olan biri gelip hiçbir suçunuz olmasa bile sizi öldürebilir sokak ortasında. Ben ondan mutlu yaşıyorum, geleceği kafaya takmıyorum şu ana odaklanıyorum.

Çoğu kişi zaten büyük ihtimal gündemi takip ediyordur, daha gizlenen bir sürü kötü haber var iken (c*nayet haberleri vb.) bu ülkede hala nasıl rahat oturabilenler oluyor? Uzun lafın kısası, Bu ülke nereye gidecek hocam?
İdam cezasınının kesinlikle gelmesi gerekiyor. Ayrıca hapishane ve akıl hastanelerinin kapasitesinin artırılması lazım.