Uyku düzenimi nasıl düzeltebilirim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zeitnot
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 291
  • Etiketler Etiketler
    nasıl

Zeitnot

Yetkin
Yer
Malta
Uyku düzenim yok, sabah 5-6 gibi yatıyorum.
8 saat uyumaya çalışıyorum ama en az 10-13 saat uyuyorum, günümün yarısı bitiyor.

Nasıl açabilirim bu uykuyu?
Örneğin, bugün 11'de uyandım. Tekrar yatıp az önce kalktım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallah normalde benim de öyle ahım şahım düzenli hayatım yokta kral bu saatlere kadar ne yapıyorsan artık onları yapma veya daha az yapmaya çalış.

İş güç edinerek. İlla evde kalacaksan bir gün kendini deli gibi yor, aşırı yorul. Erken bir saatte atladığın gibi uykuya dal. Zorlaya zorlaya düzelir.

Böyle durumlarda genelde kendime evelsi gün için bir etkinlik ayarlıyorum, arkadaşlarla buluşma gibi, o gün hiç uyumuyorum, akşam eve geldiğimde yatakta video izlerken falan uykum gelmiş oluyor zaten. Daha sonraki gün de akşamları çok yataktan çıkmayarak uykumu getiriyorum ve bir süre sonra akşamları uyur sabahları uyanır hale geliyorum. İşin sıkıntısı, bir gün bile sabahlasam tüm döngü gidebiliyor.

Hocam bende aynı durumdayım size tavsiyem uyku hapı alıp saat 23.00 gibi yutup yatağa yatıp beklemek.

Hocam ben 2 gün uyumayıp saat akşam 9'da sağlam bir uyku çekmiştim, aynı durumdaydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…