Detaylar
Kim cevapladı?ByGhost
Uzman
Sağolun hocam kafayı yemek üzereyim biraz uyumayı deneyimEğer yatmadan önce kötü ve şekerli besinler tüketiyorsan uykun kaçar. Uzun süre ekrana bakmakta uykunu kaçırır, yatmadan 1 saat önce ara ver.
- Makaleler
- 1
Vergileri say, bünye bir yerden sonra teslim olur. Şaka yahu, evde varsa süt falan kaynatın. Çok kahve tüketiyorsanız geç vakitlerde içmeyin.
Bu da beni uyutmuyor. Eve kedi al hocam. Gece uyumuyor sizide uyutmuyor haliniz kalmıyor uykudan bayılıyorsunuz.
Yorulmayı dene. Telefonla bir az uğraştıktan sonra da uykunu getirir.Şu an saat 4.26 civarı, hâlâ uyuyamıyorum, nasıl uyuyabilirim?
Jennifer
Üstün
Kahve içmeyin, gece baykuşu düzeninizi bozmak için 1 gün boyunca akşam 9-12 arasına kadar uyumamayı deneyin.
- Makaleler
- 1
Beslenmeyi düzeltmen lazım önce, ikindiden sonra şekerli gıdalar, çay ve kahveden uzak dur.
Gerisi de vücudunu ne kadar yorduğuna bakıyor.
Gerisi de vücudunu ne kadar yorduğuna bakıyor.
DarkMen
Yetkin
Evet, yeni uyandım. Uyuyun hocam, koyunları falan sayın (işe yaradığını görmedim).
Şaka maka, uykusuzluk gerçekten zor olmalı. Yukarıda arkadaşların dediği gibi geceleri kafein almaktan kaçınmaya çalışın. Kafanızı yastığa koyun, 10 - 15 dakika bekleyin, belki işe yarar.
Şaka maka, uykusuzluk gerçekten zor olmalı. Yukarıda arkadaşların dediği gibi geceleri kafein almaktan kaçınmaya çalışın. Kafanızı yastığa koyun, 10 - 15 dakika bekleyin, belki işe yarar.
Şu an saat 4.26 civarı, hâlâ uyuyamıyorum, nasıl uyuyabilirim?
Aynısını yaşadım. Benim için tek çözüm bir uğraş bulmak oldu. Her sabah uyanıp YKS çalışıp hayatıma sövüyorum.
ByGhost
Uzman
çok datlıııııııBu da beni uyutmuyor. Eve kedi al hocam. Gece uyumuyor sizide uyutmuyor haliniz kalmıyor uykudan bayılıyorsunuz.
Eki Görüntüle 98547
Yorulmayı dene. Telefonla bir az uğraştıktan sonra da uykunu getirir.