Detaylar
Kim cevapladı?Düşünmekten uyuyamıyorum, her gün böyleyim. Ne yapmam lazım?
Düşünmemen ve bir psikolog ile görüşmeniz lazım.
shiedae3
Başarılı
İnançlıysan ibadet et, değilsen meditasyon yap. Bunları yaparken zamanla zihnini daha rahat temizlersin.
Şimdi daha zor uyur
Şimdi daha zor uyur
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu saatte uyuyamadıysa ve gidip 1-2 saat koşup gelemeyecekse (kendini yorup uyuya kalmak için) bugünü değil yarını düşünmesi lazım. Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Kendi kendime idare ediyorum, bazen uyuyorum bazen uyuyamıyorum. Kafayı sakin tutmak lazım...İnançlıysan ibadet et, değilsen meditasyon yap. Bunları yaparken zamanla zihnini daha rahat temizlersin.
Şimdi daha zor uyur![]()
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de tam tersi oluyor bir şeye çok kafaya takarsam direkt uyuyasim gelir.
Bir şeyler yazmak belki işine yarayabilir, günlük tarzı olabilir.
Bir şeyler yazmak belki işine yarayabilir, günlük tarzı olabilir.
shiedae3
Başarılı
Hocam vücut yorgunluğuyla alakalı değil bu durum ne kadar yorgun olursan ol zihin uyku istemezse uyumak yine zorlaşır.Hocam bu saatte uyuyamadıysa ve gidip 1-2 saat koşup gelemeyecekse (kendini yorup uyuya kalmak için) bugünü değil yarını düşünmesi lazım. Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Kendi kendime idare ediyorum, bazen uyuyorum bazen uyuyamıyorum. Kafayı sakin tutmak lazım...
Alessandro Del Piero
Başarılı
Düşünmekten uyuyamıyorum, her gün böyleyim. Ne yapmam lazım?
Ben genellikle yarın ne yapacağımı kim bana sataşırsa ne cevap vereceğimi düşünürüm. Planlamamı ona göre yaparım ve gece 2 de yatağa girdiysem 3.30 da uyurum. Bu bir rutin oldu. Yaptığım şeyler şu anlık yatmadan 3 4 saat önce yemek yememek ve uykum geldiği an yatağa gitmek birkaç kere işe yarasa da gene aynı.
Uyku düzenin bozulmuştur. Onu aşmak için gün boyu kendini yorup akşam mışıl mışıl uyursun. Ayrıca vaktini farklı şeylere harcayabilirsin oyun oynamak film izlemek vs. bunlara örnek.
Gerçekten de uyku düzenim bozuldu. Artık yorulmak için günde en az 10 km yürüyeceğim.Uyku düzenin bozulmuştur. Onu aşmak için gün boyu kendini yorup akşam mışıl mışıl uyursun. Ayrıca vaktini farklı şeylere harcayabilirsin oyun oynamak film izlemek vs. bunlara örnek.
Film senaryosu yazacağım.Bir şeyler yazmak belki işine yarayabilir, günlük tarzı olabilir.
Düşünmemek için ne yapmalıyım
dümenden uyku düzeni yapmak için ben de bu gece uyumamayi deneyeceğim hocam. Eğer varsaniz bu davada güncelleme geçerim.