bymfw4
Becerikli
Gelecek Battle Pass'teki skinler güzel duruyor. Fiyatı da 200 küsür, diğer skin fiyatlarına göre hiçbir şey. Alınır.
1000 VP civarına güzel skin yok, Gece Pazarı'na gelirse anca. Demek istediğim 250 TL'ye Pass almak gereksiz. Biraz para biriktirip 400 TL civarına 2000 VP alıp vandal skini alınabilir.
Gece Pazarı çoktan geldi, oyuna girip sağ üstteki kart simgesinden bakabilirsin.
O zaman yeni passi alabilirsin gibi, bıçağı çok güzel ama ben silahları aşırı beğenemedim.
Altın afet animasyonu bu bıçağa olmazdı gibi ya, bıçağın modeline pek uymazdı gibi.Skinler öncekilere göre bayağı iyi ama bıça göre animasyon olmamış Altın Afet gibi bir animasyon olsa tadından yenmezdi. Ben 1.5 yıldır para yatırmıyorum eğer Bp'ye güzel bir bıç gelirse düşünebilirim. Bayonet, Karambit, Altın afet tarzı inceleme animasyonuna sahip bir bıçak.
Bence hançer gayet okey şuan. Zaten düz BP bıçağı az gelmeye başladı. 3550'lik bacaklardan BP skinlerinde animasyonu kullanılmayan Xenohunter var. O da zor.
Artık pahalı bıçaklar bile düzgün gelmiyor ki. Animasyonları yeniden kullanıp duruyorlar. BP bıçakları alınabilir ama genel olarak BP almak pek mantıklı değil bence. Bu set için alınır ama.Bence hançer gayet okey şuan. Zaten düz BP bıçağı az gelmeye başladı. 3550'lik bacaklardan BP skinlerinde animasyonu kullanılmayan Xenohunter var. O da zor.