the_darkenesss

Başarılı
Selam arkadaşlar, oyunu 3 aydan beri oynuyorum gümüş 1'den gümüş'3 e kadar rahat çıktım 9 maç yenilmezlik serim var fakat sıkıldım gibi biraz bırakasım var bırakmayasım da. Öyle aşırı derecede bağımlı değilim ama ne bileyim maça giresim gelmiyor hiç. Tavsiyelerinizi alayım.

Selam arkadaşlar, oyunu 3 aydan beri oynuyorum gümüş 1'den gümüş'3 e kadar rahat çıktım 9 maç yenilmezlik serim var fakat sıkıldım gibi biraz bırakasım var bırakmayasım da. Öyle aşırı derecede bağımlı değilim ama ne bileyim maça giresim gelmiyor hiç. Tavsiyelerinizi alayım.
Çok üzerine düşünülecek bir konu olduğunu sanmıyorum çünkü bir şeyi zorla yapmak can sıkıcı oluyor. Canınız ne zaman isterse o zaman girin, kafanıza göre takılın.

Şimdi bana kalsa, Riot Games'in kitlesi akıl hasarı vermekten ötesi değil ama senin için, biraz bırak ara ver bak bakalım ne oluyor? Ona göre devam edersin.

Selam arkadaşlar, oyunu 3 aydan beri oynuyorum gümüş 1'den gümüş'3'e kadar rahat çıktım 9 maç yenilmezlik serim var fakat sıkıldım gibi biraz bırakasım var bırakmayasım da. Öyle aşırı derecede bağımlı değilim ama ne bileyim maça giresim gelmiyor hiç. Tavsiyelerinizi alayım.

Türkiye server girme git Paris Frankfurt vs. gir. Ayrıca aim ve gamesense çalış çünkü oyunu ne kadar iyi oynarsan aldığın zevkte o kadar artıyor.