VDSL internet bağlantısı sık sık kopuyor

Vermiş olduğunuz cevap için teşekkür ederim. Farklı modem olarak internet servis sağlayıcıdan aldığım modem ile denedim ve kopma yok fakat keenetic modem ile denediğimde çok sık kopmalar meydana geliyor .
Eğer modem değerlerin sınırda ise bir müddet sonra gene başlar.

Vermiş olduğunuz cevap için teşekkür ederim. Farklı modem olarak internet servis sağlayıcıdan aldığım modem ile denedim ve kopma yok fakat Keenetic modem ile denediğimde çok sık kopmalar meydana geliyor.

Maalesef aynı sorunu bende yaşıyordum TP-Link modem aldım sorun düzeldi. O yüzden sordum.

Bahsettiğin konu hakkında pek bilgim yok hocam.

TP-Link arcer 300 var o modemde aynı problem var.

Ben VR600 ile sorunu çözdüm. Ama sende kesin çözüm olur diyemem ya da Telekom modemi ile nete bağlanın bridge modda Keenetic modemi router olarak kullanın.

Bahsettiğin konu hakkında pek bilgim yok hocam.

TP-Link arcer 300 var o modemde aynı problem var.

Port değişimi içinde gidin müdürlüğe talepte bulunun sonrasında BTK ve CİMER'den kayıt oluşturun değiştirirler uğraşmamak için.

Güncel modem hat bilgisi haz zayıflaması çok yüksek görünüyor. Servis sağlayıcımı aradığımda hat zayıflamasını nasıl izah etmeliyim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-06-27 142721.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 65
Güncel modem hat bilgisi haz zayıflaması çok yüksek görünüyor. Servis sağlayıcımı aradığımda hat zayıflamasını nasıl izah etmeliyim.
Kablolamada bir yerde sıkıntı var demektir. Arıza kaydı bırakıp kabloları ölçmeleri gerek. Arıza kablonun neresinde olduğunu tespit edip operasyon yapılmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…