Detaylar
Kim cevapladı?Kalenderadam
Başarılı
Bahsettiğiniz gibi port talebinde bulunmadım, fakat iç tesisatta bir problem yok cat6 kabloyu yeni değiştirdim.Hala hat zayıflaman yüksek iç tesisatını yenile düzelmezse port değişimi talep et.
Bana kalırsa sokakta ki hatlardaÖlçüm yapılması lazım boşuna kabloları değiştirirsin belki de, sıkıntı sokakta da olabilir.
eren28tr
Yetkin
Bahsettiğiniz gibi port talebinde bulunmadım, fakat iç tesisatta bir problem yok CAT6 kabloyu yeni değiştirdim.
Bana kalırsa sokakta ki hatlarda.
Port arızalı olunca da böyle olabiliyor port değişimi talep et.
Ozzytaste
Yetkin
O yüzden ölçüm şart. TTde özel cihazlar var sıkıntı nerde tam olarak tespit edebiliyorlar yeterki istesinler.Port arızalı olunca da böyle olabiliyor port değişimi talep et.
eren28tr
Yetkin
@Ozzytaste evet ama çok uğraştırıyorlar.
Kalenderadam
Başarılı
Bahsettiğiniz gibi port değişikliği talep ettim verdikleri cevap "böyle bir şey mümkün değil." dedilerPort arızalı olunca da böyle olabiliyor port değişimi talep et.
Hiç bir sorun çözmüyorlarO yüzden ölçüm şart. TTde özel cihazlar var sıkıntı nerde tam olarak tespit edebiliyorlar yeterki istesinler.
Ozzytaste
Yetkin
Garanti çözüm. Şikayet ede ede bıktıracaksın gelecekler!Bahsettiğiniz gibi port değişikliği talep ettim verdikleri cevap "böyle bir şey mümkün değil." dediler
Hiç bir sorun çözmüyorlar
Dosya Ekleri
Kalenderadam
Başarılı
Bahsettiğiniz gibi deniyorumGaranti çözüm. Şikayet ede ede bıktıracaksın gelecekler!
@Kalenderadam farklı modem ile denediniz mi hiç.
Kalenderadam
Başarılı
Vermiş olduğunuz cevap için teşekkür ederim. Farklı modem olarak internet servis sağlayıcıdan aldığım modem ile denedim ve kopma yok fakat keenetic modem ile denediğimde çok sık kopmalar meydana geliyor .
Yeni konular
-
-
"Black Lives Matter" topluluğu katili savunuyor!
- christopher moltisanti
-
-
-
Diğer LEGO ürünlerinde 1.500 TL'ye 300 TL kupon fırsatı!
- Caner Uncu
-
-