Detaylar
Kim cevapladı?Kalenderadam
Başarılı
SNR margin değerlerinin bulunduğu bölümü komple screenshot alıp atın.
CRC hataları kopma yaşanmadan önce ne durumda? Hat değerlerinizi de ekler misiniz?
İç tesisatı kontrol ederken buna benzer bir cihazla baktılar mı?
Büyük ihtimal kablolarda bir yerde sıkıntı var. Ya saha dolabından ankastreye yada ankastreden eve gelen kabloda. Aynı sorunu yaşadığım için biliyorum. Sonunda çözmüştüm.
Dediğim gibi aynı sorunları yaşadım modem şu bu çözemez böyle şeyleri. Saha ekibi gelip adam akıllı kontrol etmeli bütün kabloları. Bendeki sorun sokaktaki bağlantıda çıktı. Görsellere bakabilirsiniz.
Eki Görüntüle 12794Eki Görüntüle 12795
Eki Görüntüle 12796
Eki Görüntüle 12797
Eki Görüntüle 12798
Benim de bu sorunum var bende de gelmiyorlar. Sadece binadaki Türk Telekom kendi kutusuna bakıp gitti.![]()
Ben de çok uğraştım, BİMER, CİMER, valilik, , muhtar, hatta Ulaştırma Bakanına bile mail yazdım. Ve sürekli arıza kaydı üstüne arıza kaydı. Tabiri caizse topa tuttum
Bende de sadece kutuya gelip bakıp gidiyorlardı. Sıkıntı yok diyip kapatıyorlardı arıza kaydını. Ben gider gitmez gene arıza kaydı yapıyordum.
Buna benzer sorunu geçen sene yaşadım ekipler geldi baktı bir şey yok ayar vs yaptım yine olmadı sonunda Türk Telekom Port değişikliği yaptı sorun düzeldi.
Arkadaşlar son bir aydır Türk Telekomun ZTE modemini kullanıyorum kopma sorunu ortadan kalktı ve Keenetic modem de ki sorunlar kalmadı. Şimdi sorun modem de mi?
Arkadaşlar son bir aydır Türk Telekom'un ZTE modemini kullanıyorum kopma sorunu ortadan kalktı ve Keenetic modem de ki sorunlar kalmadı. Şimdi sorun modem de mi?
Modem değişikliği mi yaptınız?
Kalenderadam
Başarılı
Kopmalar o kadar sık oluyordu ki ne yazık ki evet yabancı kaynakları da araştırsam bir çözüm bulamadım. Ama modem hala elimde mutlaka bir çözüm bulacağım. Şimdi sorun nerede modem de mi hatta mı*
Modem hala duruyorsa tekrar deneyin. Dediğiniz gibi olursa cevap evet...Arkadaşlar son bir aydır Türk Telekomun ZTE modemini kullanıyorum kopma sorunu ortadan kalktı ve Keenetic modem de ki sorunlar kalmadı. Şimdi sorun modem de mi?
Kalenderadam
Başarılı
Bahşettiğiniz gibi deneyeceğimModem hala duruyorsa tekrar deneyin. Dediğiniz gibi olursa cevap evet...
Kalenderadam
Başarılı
Dosya Ekleri
Ozzytaste
Yetkin
Ölçüm yapılması lazım boşuna kabloları değiştirirsin belki de, sıkıntı sokakta da olabilir.Hala hat zayıflaman yüksek iç tesisatını yenile düzelmezse port değişimi talep et.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
"Black Lives Matter" topluluğu katili savunuyor!
- christopher moltisanti
-
-
-
Diğer LEGO ürünlerinde 1.500 TL'ye 300 TL kupon fırsatı!
- Caner Uncu
-
-