Viper Patriot CL30 2x16 Dual Kit 6000 MHz RAM'lerde timing ayarı nasıl olmalı?

Yalın ve sade şekilde sadece oyun açıkken denedin mi? Diğer hiçbir program açık kalmasın. Polling rate 1000 geçme, kablosuz yerine kablolu kullan.

Evet, her şeyi denedim. Sadece Valorant açık denedim, SMT açık veya kapalı denedim, polling rate, 250-500-1k-2K Hz denedim. GPU scheduling kapalı, açık denedim. Ya bir şey ısınınca oyunu çok kötü etkiliyor ya da çekirdeklerin frekansını baltalıyor vs. olabilir diye düşünüyorum.

Neyden kaynaklı olabilir şu an hocam, acaba bende fikir tükendi artık. @Ayhan Dönmez

İkisini böyle mi bırakmalıyım, dengeli de?

Son düzenleyen: Moderatör:

En düşük %100 bırakın, diğerine ellemeyin. Bendeki çözümler tükendi, Valorant oynayan kişilerle iletişimde olman lazım. @shiiw ile bir bakın.

Ve dün gece çok akıcıydı; Rust ve Valorant bir anda böyle olmaya başladı ve izlediğim YouTube videoları bile çok akıcı ve netti.
İşlemcimi verimli bir şekilde kullanabildiğimi nasıl anlarım veya kullanamadığımı.
HWiNFO'da GPU kısmında buradaki PCI Express error counters normal mi?
Gemini'ye yazdığımda HWiNFO değerlerimin hepsini attım. Ve sorunumu söyledim. Bana dediği cevap şöyle:

Valla ben de Windows'ta 120'ye yakın işlem var arkada, Discord ve Spotify falan açık bırakıyorum, arkada bana misin demiyor. Güç seçeneklerindeki USB askıya alma devre dışı bende, işlemci mevzusu %100'de.

Valla ben de Windows'ta 120 yakin islem var arkada, Discord ve Spotify falan acik birakiyorum arkada bana misin demiyor. Guc seceneklerindeki USB askiya alma devredisi bende, islemci mevzusu %100'de.
MassGrave'den indirdiğim 25H2 Consumer Edition üstüne ChrisTitus ve Shut10 kullanıyorum. Monitor XG248QSG, onda ELMB açık. Sen de DyAC+'dır muhtemelen.

DPI kullanıyorsan bilemiyorum onu. Ben router'ın içinde DPI kullanıyorum, internet 1000 Mbps.

Bana Christitus'tan seçtiğin ayarları atabilme şansın var mıdır? Bir de bu yukarıda attığım görselde ekran kartındaki error counters normal mi? Çünkü bir şey çok ağır bir şekilde tepkiselliği bozuyor.

Normal gibi, HWiNFO'da en aşağıda WHEA hatası var. Orada 0 mı yazıyor? ChrisTitus'da Tweaks kısmını Standart'ta kullanıyorum, diğer seçenekler isteğe/zevkine bağlı.

Normal gibi, HWiNFO'da en asagida WHEA hatasi var. Orada 0 mi yaziyor? ChrisTitus'da Tweaks kismini Standart'ta kullanıyorum, diger secenekler istege/zevkine bagli.

Windows'u ilk kurduğun zaman sadece Valorant kurup denedin mi? Driver'lardan sonra tabii ki.

Whea 0.

120'den küsur işlem var, bende de. Rust'da şimdi girdim fakat GoodbyeDPI kapandığı için WARP indirmek zorunda kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…