Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 14 Eylül 2024
- Makaleler
- 1
Şimdi onları hiç karıştırma, önce bir TR_by alışsın.
Revi ya da Atlas'ı bu hazır modifiyelere kurabiliyorsun bu arada ama denemedim.
- Makaleler
- 1
Daha öncesinde Xlite OS gibi bir şey kullanmıştım fakat faydadan çok zararı olmuştu. 2-3 gün sonra hatalar, mavi ekran yemeye başlamıştım.
Size önerilen sistem sorunsuz, sadece dediğim yönergeleri takip edin. @X99 ile ilerleyin. @demjr bahsettiği Revi ya da Atlas'ı bu tarz sistemlere kurabiliyorsun yine ama denemedim, gerek yok çünkü. Boşta 55 işlem olduktan sonra faydası olmaz diğerlerinin.
Daha öncesin de xlite OS gibi bir şey kullanmıştım fakat faydadan çok zararı olmuştu. 2-3 gün sonra hatalar, mavi ekran yemeye başlamıştım.
Windows'u önüne gelene özelleştiyor, bu konuda herkes başarılı olamaz, dosyaların çalışma şeklini bozmadan yapacak çok az kişi var. Önerdiğim tr_by sistem test edildi. Yine de seçenek sana kalmış istediğini kurabilirsin.
demjr 70
Yetkin
Hocam, aslında custom Windows konusunda güvenilir bir kaynağımız olsa, iyi olur.Şimdi onları hiç karıştırma, önce bir TR_by alışsın.
Revi ya da Atlas'ı bu hazır modifiyelere kurabiliyorsun bu arada ama denemedim.
Benim önereceğim tek şey AtlasOS ve ReviOS olurdu çünkü ikiside açık kaynak kodlu ve baya bir kişi kullanıyor, aktif güncelleme alıyor ayrıca.
Modfiyeli Windows'un üzerine kesinlikle AtlasOS veya ReviOS kurmayın, çakışma yaratabilir yüksek oranda. Ben, 2 tane debloat yazılımı kullandım ve ayarlar kısmını açamadım bir daha.
Son düzenleme:
Yakuza 42
Uzman
GitHub - SimonvBez/CPUSetSetter: Make your games and apps run on the right CPU cores - for smoother performance on AMD Dual-CCD and Intel Hybrid processors.
Make your games and apps run on the right CPU cores - for smoother performance on AMD Dual-CCD and Intel Hybrid processors. - SimonvBez/CPUSetSetter
Ayarlar : Windows Başladığında başlayacak.
Oyun Modu Kapalı :
Güç Planı "Yüksek Performans"
Programda oyunun exesi neyse ekle :
Çekirdek atama profili oluşturma :
Masaüstü PC'ler için BIOS ayarı :
CPPC Dynamic Preferred Cores - "Cache" ( 2CCD'li işlemci için, tek ccd'de böyle bir şey zaten yok)
Şimdi chipset driver, LAN driver, GPU driver kurdum, App yüklemeden sadece Control Panel kurdum ve oradan ayar çektim.
Discord ve Roblox için GoodbyeDPI kullanıyorum. Başka önerebileceğin bir şey var mı, yoksa yine GoodbyeDPI yükleyeyim mi?
Discord ve Roblox için GoodbyeDPI kullanıyorum. Başka önerebileceğin bir şey var mı, yoksa yine GoodbyeDPI yükleyeyim mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 1
Şimdi chipset driver, LAN driver, GPU driver kurdum, App yüklemeden sadece Control Panel kurdum ve oradan ayar çektim.
Bu yazılım arka planda çalışırken muhtemelen oyunları deniyorsun. DPI programı olmadan dene bir de bir dahakine, yanıltabilir. Servis halinde de kurma, kendin yönetici açıp kaparsın. Alternatif WARP vs. var. VPN'ler var. Eğer Turknet kullanıyorsan tek bir DNS ile her şey çözülüyor. Diğer ISS'ler öyle değil.
Yeni konular
-
-
-
Çözüldü FIFA 22 DirectX 11 ile nasıl çalıştırılır?
- akinjinakininakinakisi
-
-
-